Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 
TALÁLT KUTYA - EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
2015.08.20.

Ezt a habos - babos 4 hónap körüli szuka kutyust a 15. kerület Zsókavár utcában találták, még 2015.08.08-án.

TALÁLT HULLÁMOS PAPAGÁJ - EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
2015.08.20.

Ezt a csodálatos, kék, aprócska hullámos papagájt augusztus 18-án reggel találták a 14. kerület Tihanyi téren.

Teodóra
2015.08.13.

Teodóra 5 hónap körüli német juhász keverék kislány, a kisvárdai menhelyre került be törött comb -és sípcsonttal. Hogy mi történhetett vele nem tudjuk, inkább előre tekintve gazdit szeretnénk találni a tündéri lánykának.

GAZDI KERESŐ KÖLYÖK KUTYÁK!
2015.08.13.

Ezt a két, fekete színű, vizsloid jellegű keverék szukát a XVI. kerületi Ikarus sporttelepre dobták be, mint egy szemetet...

A szaporítók borzalmai
2015.08.13.

Pikáns és Csemege két yorki baba, akik egy szaporítónál látták meg a napvilágot. Tegnap a mamájukkal együtt a gondozásunkba kerültek Püspökladányból.

Szaporító által leselejtezett bolognese pár gazdit keres!!!
2015.08.12.

Szaporító gazdájuktól megszabadított bolognese pár, Strand és Homok szerető, gondoskodó gazdit keres, akinél végre nyugodtan élhetnek.

Leadási tudnivalók
2010.08.31.
Mivel alapítványunk heti több száz lakossági bejelentést kap olyan állatokról, akiket állatotthonunkban szeretnének elhelyezni, ezért várólistát vezetünk és a bejelentések sorrendjében illetve a férőhelyek függvényében fogadjuk a rászoruló négylábúakat, ahogy az állatotthonban hely ürül nekik.

Mit tegyek, ha kutyát/macskát elvesztettem/találtam?
2010.07.25.
Kutyát/macskát találni sajnos nagyon egyszerű, az eredeti gazdát megtalálni, vagy a gazdának elveszett kedvencét visszakapni már korántsem az. Nagyon fontos, hogy a megtaláló/elvesztő aktívan keressen, ebben szeretnénk segítséget nyújtani.

Örökbefogadás
2009.02.23.
Ha kutyát/macskát/egyéb állatot szeretne örökbe fogadni az állatotthonból, kérjük, olvassa el először örökbefogadási tudnivalóinkat! Ha ezt megtette és úgy véli, felelős gazdája tud lenni egy hontalan állatnak, (és beszerezte az elviteléhez szükséges nyakörvet-pórázt vagy cicaszállító kosarat), hívja alapítványunkat!

Kutyák beadása az állatotthonba
2009.02.23.
Kérjük, mielőtt telefonálna alapítványunknak kutyák beadásával kapcsolatban, feltétlenül olvassa el a leadási tudnivalókat!

Macskák beadása az állatotthonba
2009.02.23.
Macskák beadásával és örökbefogadásával kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot a NOÉ Állatotthon Alapítvány Macskamentő csoportjával:

Elérhetőségek: tel.: 06-20/540-55-62 (hívható: hétfőtől szombatig 10-16 óráig), e-mail: macskamentes@noeallatotthon.hu vagy noecica@gmail.com

Örökbefogadni telefonos egyeztetés után(mivel kiscicáink ideiglenes befogadónál vannak) H-Sz-P:9-13 ó, V: 11-14 ó lehet.

Egyéb állat beadása
2009.02.23.
Amennyiben nem kutyát/macskát, hanem egyéb állatot szeretne beadni az állatotthonba, a következő számon érdeklődhet...

Lakossági hirdetés feladása
2009.02.23.
Amennyiben Ön állatot talált, lehetősége van ingyenes hirdetést feladni honlapunkon. Ehhez kérjük, írja meg az állat adatait (nem, kor, név, faj, fajta, megtalálás helye, ideje, körülményei, egyéb jellemzők, elérhetőség, stb), illetve amennyiben van fényképe az állatról, csatolja azt is és küldje el...

Örökbefogadási tudnivalók
2009.01.01.
Ide kattintva elolvashatja a tudnivalókat az örökbefogadásról, annak menetéről és feltételeiről. Kérjük, minden esetben érdeklődjön telefonon és bizonyosodjon meg róla, hogy a honlapunkról választott állat bent van-e még a menhelyen, mielőtt elindulna az állatotthonba! (Honlapunkat igyekszünk teljesen naprakészen tartani, de előfordulhatnak kisebb csúszások, mivel az állatotthonban nincsen internet, így a weboldalt önkénteseink otthonról frissítik!)


 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül