Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4.
Karácsonyi örökbefogadás - csak felelősen!
2008.12.13.
Karácsony közeledtével sokakban felmerül a gondolat, hogy kutyát, cicát vagy más kisállatot ajándékozzanak szeretteiknek. A Noé Állatotthon Alapítvány arra kéri az örökbefogadókat, hogy alaposan gondolják át döntésüket, hiszen egy állat befogadása nem néhány hétre, hanem jó esetben 15-20 évre szól.

KisDani segítséget kér
2008.11.28.
November 6-án a Noé Állatotthon Alapítvány egyik önkéntese Gödöllőn, a forgalmas Váli út kellős közepén megpillantott egy elgázolt pulit. Amikor félreállt, hogy legalább lehúzza a szerencsétlenül járt eb tetemét az útról a száguldozó kocsik közül, akkor látta, hogy az állat még piheg.

Tetőt a hontalan állatoknak! (Sajtóközlemény)
2008.11.26.
Budapest legnagyobb állatotthona arra kéri az állatbarátokat: adományozzák feleslegessé váló kutyaházaikat a menhelyi állatoknak. A tél a menhelyen élő kutyákat is megviseli. Nekik nincs lehetőségük bemenni melegedni a gazdi mellé a fűtött lakásba és a legtöbben az ünnepeket is kint töltik majd a hóban-fagyban. Ezért nagyon fontos, hogy lehetőleg minden menhelyi kutyának legyen saját háza, ahova behúzódhat az időjárás viszontagságai elől.

Nyomravezetőket keresnek az állatvédők Jolly ügyében (Sajtóközlemény)
2008.11.20.
Nyomravezetőt keresnek az állatvédők egy újabb megkínzott kutya ügyében. A Noé Állatotthon Alapítvány november 11-én vette gondozásába a képeken látható 6-7 hónap körüli, fekete keverék kan kiskutyát, akin emberi bántalmazás nyomait találták.

Örökbefogadó- és faültető családi nap (Sajtóközlemény)
2008.11.04.
Örökbefogadó- és faültető családi napra várja az érdeklődőket, állat- és természetbarátokat 2008. november 8-án, szombaton 10 és 14 óra között a Noé Állatotthon Alapítvány.

Fotók a segítőnapról
2008.10.25.
Fényképek a sajtó számára a 2008 október 24-én tartott segítőnapról.

Nyomravezetőket keresnek az állatvédők (Sajtóközlemény)
2008.10.22.
Nyomravezetőt keresnek az állatvédők egy brutálisan megkínzott, majd magára hagyott kutya ügyében. A Noé Állatotthon Alapítvány lakossági bejelentés alapján talált rá a haldokló állatra a péceli temetőnél vasárnap; egy temetőlátogató értesítette őket telefonon.
A csontsovány, sérült kutyát valaki egy dróthurokkal rögzítette a kerítéshez.

Segítőket vár az állatotthon (Sajtóközlemény)
2008.10.14.
A Noé Állatotthon Alapítvány segítőnapra várja az állatbarátokat október 24-én. A rákoscsabai állatotthonban jelenleg közel 500 hontalan állatról gondoskodnak; rengeteg talált és leadott négylábú várja itt, hogy valaki örökbe fogadja.

Több százan vonultak fel az Állatok Világnapján / Sztárok is felvonultak az Állatok Világnapján
2008.10.05.
Több száz állatbarát vonult fel vasárnap az Állatok Világnapja alkalmából. A hagyományos éves felvonulásra minden év október első vasárnapján kerül sor. A résztvevők között idén is több civil szervezet, alapítvány, egyesület és iskola képviseltette magát.

Állatvédőkkel vonulnak a sztárok (Sajtóközlemény)
2008.10.02.
Az Állatok Világnapját közel két évtizede ünneplik meg hazánkban békés felvonulással az állatbarátok október első vasárnapján. Idén a Noé Állatotthon Alapítvány számos állatbarát hírességet is meghívott a világnapi rendezvényre, így október 5-én a felvonulók többek között Keresztes Ildikóval, Nick Árpáddal, Pirner Almával, Tóth Verával, Vincze Lillával és természetesen a sztárok négylábú kedvenceivel együtt sétálhatnak végig a Bazilikától a Hősök teréig.

Állatok Világnapja - gondoskodás egy életen át (Sajtóközlemény)
2008.10.01.
Október 4-e az Állatok Világnapja, melyet már több évtizede hazánkban is megünnepelnek az állatbarátok. Budapest legnagyobb állatotthona Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentjének ünnepén arra hívja fel a figyelmet, hogy nem elég évente egyszer megemlékezni négylábú barátainkról, hiszen ők egész évben gondoskodást, törődést igényelnek. A Noé Állatotthon Alapítvány szerint az egyik leggyakoribb probléma a társállatokkal kapcsolatban egyszerűen a tudatlanság; sokan vesznek ugyanis magukhoz anélkül állatot, hogy tisztában lennének annak alapvető szükségleteivel és a helyes és felelős állattartás alapjaival.

Vétlen áldozatok - hanyagság vagy állatkínzás? (Sajtóközlemény)
2008.09.17.
Amikor az ember megkínzott, sérülten magára hagyott állatot talál, nehéz megállapítani, hogy egyszerű hanyagság vagy szándékos állatkínzás áldozata-e az azonnali segítségre szoruló négylábú. Budapest legnagyobb állatotthona naponta szembesül ilyen esetekkel, és úgy tűnik, hiába ünnepelte állatvédelmi törvényünk idén 10. évfordulóját és hiába büntethető szabadságvesztéssel az állatkínzás, az állatvédőkhöz érkező bejelentések száma nem csökken.




Előző | 1 2 3 4.
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül