Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3. 4 | Következő
Budapest legnagyobb állatotthona napi élelmezési nehézségekkel küzd!
2010.02.04.
Budapest legnagyobb állatotthona napi élelmezési nehézségekkel küzd!
A NOÉ Állatotthon Alapítvány gondozásában álló közel 650 állat napi élelmezése veszélybe került.

A karácsony áldozata
2010.01.04.
Karácsony első napját a legtöbben meleg szobában, szeretteik körében ünnepelték. Amíg megterült az ünnepi asztal, égett a csillagszóró és karácsonyi énekek szóltak, valahol Kőbányán, a zuhogó esőben egy figyelmetlen autós átgázolt egy kutyán, majd továbbhajtott.

Vigyázat, petárdák!
2009.12.27.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza. Ezért kérjük a gazdákat, hogy december 31-én egész nap és január 1-én tartsák kedvencüket biztonságos helyen, bezárva. Mivel a petárdák és a (kis)tűzijátékok használata és árusítása 2005 óta tilos, kérjük, a petárdázókat jelentsék be a rendőrségen!

Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthon Alapítványnál
2009.12.07.
Az Állatok Karácsonya megünneplése alkalmából várja az állatbarátokat a NOÉ Állatotthon Alapítvány (Budapest, XVII. kerület Csordakút utca) december 12-én, szombaton, 10.00 és 15.00 óra között. Ezen a napon kerül sor a Rókarezervátum ünnepélyes megnyitójára, ahol meglepetés vendég fogja az első lakókat szabadon engedni a mintegy 570 nm alapterületű Rókarezervátumban.

MiniMenhely-projekt 5. születésnap!
2009.11.28.
A NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhely-projekt 5. születésnapjának alkalmából közös ünneplésre várja az állatbarátokat, önkénteseket, örökbefogadókat november 28-án, szombaton, 10.00 és 14.00 óra között az Állatotthonba.

Faültetésre várja az állatbarátokat a Noé Állatotthon
2009.10.20.
Faültető családi napra várja az állatbarátokat a Noé Állatotthon Alapítvány október 24-én, szombaton, 10.00 és 15.00 óra között. Ezen a napon kerül sor a Rókarezervátum alapkőletételére is, amely mérföldkövet jelent az Alapítvány életében.

Egy év végrehajtandó szabadságvesztés az allatkinzó hajléktalanoknak!
2009.09.28.
Gyorsított eljárásban - az állatnak különös szenvedést okozva elkövetett - állatkínzás bűntette miatt egy év végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a két hajléktalan férfit, aki augusztus végén megkéselt egy kutyát Óbudán, az Ürömfű utcában.


Segélykonceret az állatokért
2009.09.17.
2009. október 3-án, szombaton kerül megrendezésre a NOÉ Állatotthon Alapítvány és a Magyar Argentin Dog Fajtamentő Egyesület közös koncertje, a Segélykoncert az állatokért.

Kutyát késeltek a hajléktalanok
2009.08.27.
Brutális módon megkéselt két hajléktalan férfi egy kutyát a III. kerületben. Bár az állat torkát hat helyen kilukasztották, az állatvédők szerint életben marad. A kutyáról jelenleg a Noé Állatotthon Alapítvány gondoskodik.

Megúszták a vihart az állatok
2009.07.20.
Komolyabb sérülés nélkül vészelték át a szombati vihart Budapest legnagyobb állatothonának lakói. Bár a telepen több fa kidőlt és rászakadt a kennelekre, mindössze két kutya szenvedett könnyebb sérüléseket. Az Arnold nevű keverék kan a lábán sérült meg, Vihar, a kuvasz pedig hátsó felét fájlalja.

A hőguta állatainkat is veszélyezteti
2009.06.01.
A szélsőséges időjárás, a rekkenő hőség nem csak az embereket, de az állatokat is veszélyezteti. Kedvenceink hozzánk hasonlóan hőgutát kaphatnak, kiszáradhatnak és akár el is pusztulhatnak, ha nem vigyázunk rájuk - figyelmeztet a Noé Állatotthon Alapítvány.

Folytatódnak a macskagyilkosságok Pécelen
2009.05.08.
Május 7-én és 8-án újabb megkínzott, megcsonkított macskákat találtak Pécelen. A Noé Állatotthon Alapítvány nyomravezetők jelentkezését várja és minden helyi macskatulajdonost arra kér: fokozottan vigyázzanak kedvenceikre és tartsák őket folyamatos felügyelet alatt.

II. BoxE.R. Majális
2009.05.05.
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az alapítvány idén második alkalommal rendezi meg a BoxE.R. Majálist, ami nevével (BoxE.R.=Boxer Emergency Rescue) ellentétben nem csak a mentett boxerek számára szól.

I. Noé Kutyás Találkozó és Örökbefogadó Nap
2009.04.14.
Április 18-án szombaton 10 és 15 óra között nagyszabású kutyás találkozóra és örökbefogadó napra várják az állatbarátokat a Noé Állatotthon Alapítvány rákoscsabai menhelyére.

Meghalt a sintér - bajban a péceli kutyák
2009.04.06.
Bezárásra kerül a hírhedt péceli sintértelep, miután hétfőn délután 1 órakor vezetője, Lancsák József néhány napos kórházi tartózkodás után váratlanul elhunyt.
Az ország egyik legelavultabb gyepmesteri telepének bezárásáért évek óta küzdenek az állatvédők, ám eddig nem értek el eredményt.

Válságban a kutyák is, nem csak a gazdaság
2009.04.05.
A gazdasági válság nem kíméli a négylábúakat sem. Budapest legnagyobb állatotthonában közel duplájára nőtt a bejelentések száma; egyre többen kénytelenek megválni kedvenceiktől.

Sajtófotók
2009.03.27.
Állatotthonunkról nagy felbontású fotók tölthetőek le a sajtó képviselői számára, melyek szabadon felhasználhatóak az alapítványról szóló cikkekhez, tudósításokhoz.

PET-palackkal segíthetik a hontalan állatokat (Sajtóközlemény)
2009.02.19.
A Noé Állatotthon Alapítvány kis védenceit most egy igazán környezetbarát megoldással támogathatják az állatbarátok, méghozzá úgy, hogy egy fillérjükbe sem kerül.
Az alapítvány a BelFrit Törökbálint étteremmel együttműködve gyűjti az egyutas PET-palackokat, melyek újrahasznosításra kerülnek, az ebből befolyó összeget pedig teljes egészében az állatotthonban élő kutyák, cicák és egyéb állatok gyógykezelésére, ellátására fordítják.

Vigyázat, petárdák! (Sajtóközlemény)
2008.12.17.
Nem csak a petárdák, de az egyéb, kisebb hanghatással járó pirotechnikai termékek is sokkolóan hathatnak házikedvenceinkre szilveszterkor. Budapest legnagyobb állatotthona ezért arra kéri az állattartókat: fokozottan figyeljenek oda négylábú társaikra az ünnepek alatt és már szilveszter előtt gondoskodjanak az állatok biztonságáról.

Ajándékokat hozott a menhelyi állatoknak az ország legerősebb Mikulása (Sajtóközlemény)
2008.12.15.
Nick Árpád Budapest legnagyobb állatotthonának lakóit lepte meg a szombaton tartott karácsonyi örökbefogadó napon. A Guinness-rekorder erőművész nem csak saját adományait hozta el a menhelyi állatoknak, hanem a Mátyásföldi Fecskefészek Óvoda legifjabb állatbarátai által gyűjtött hasznos holmikat is leszállította az Állatok Karácsonyfája alá.
Előző | 1 2 3. 4 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül