Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 
Volt egyszer egy MiniMenhely-projekt
2019.01.25.
2004 tavaszán indult az első nagyszabású speciális NOÉs program, a MiniMenhely-projekt. A program egyedülálló kezdeményezésként a sintértelepekre került, altatásra ítélt, megkínzott állatok szervezett mentését, rehabilitációját és új gazdához juttatását tűzte ki célul. A projekt közel 15 évig futott több ezer kutya életét mentette meg. 2018. január 1-től a Minimenhely program beolvadt a NOÉ Állatotthon keverék kutyákat mentő részlegébe.

Lady Gaga (Halley) első éve!
2018.07.09.
Lady Gagát altatás elöl mentettük a Miskolci Állategészségügyi Telepről, a Miskolci Második Esély Alapítvány önkénteseinek közreműködésével. Ma pedig levelet kaptunk a gazdiktól,mert - bár számunkra is teljesen hihetetlen- de pontosan egy éve fogadták őt örökbe.. hiába no, önkénteskedés mellett néha csak így vesszük észre, hogy telik az idő.

Búcsúzunk Tőled Micike!
2018.06.08.
Fáj a szívem, sír a lelkem, de valahol mélyen azért tudom,hogy örülnünk kell mégis, hisz igazán szerető családban élhetett még 2 évig, ahol mindent megkapott. imádott családtag lett, tengerparti utazásokkal, imádattal. De azért most bőgök.

A MiniMenhely-projekt
2018.02.26.
A NOÉ Állatotthon 2004 tavaszán indította be legnagyobb programját, a MiniMenhely-projektet. A program egyedülálló kezdeményezés volt hazánkban, melynek célja a sintértelepekre került, altatásra ítélt, megkínzott állatok szervezett mentése, rehabilitációja és új gazdához juttatása volt. A MiniMenhely-projekt 2018 év elején lezárult, de a munka tovább folytatódik.

The “Mini Shelter” project
2009.12.09.
Our biggest and most extensive project, the “Mini Shelter”, was started in spring 2004. This is an unprecedented initiative in Hungary, which aims to rescue, re-socialize and re-home dogs that ended up at the dogcatcher, were abused, tortured, or sentenced to put to sleep.

Das Projekt MiniMenhely für Tiere
2009.11.09.
Im Frühling 2004 haben wir unser grösstes Projekt, das MiniMenhely für Tiere, gestartet. Dieses Projekt ist hier bei uns eine einmalige Eigeninitiative. Das Ziel dieses Projektes ist, die organisierte Rettung, der in die Schinderei geratenen, zum Tode verurteilten und gequälten Tiere, ihre Rehabilitation und ihre Vermittlung an ein neues Zuhause.

Boldog szülinapot, MiniMenhely-projekt!
2006.05.16.
Május 6-án újabb évfordulót ünnepelhettünk: 2 éves lett MiniMenhely-programunk!
Akik most tévedtek honlapunkra, bizonyára nem értik, mi is az a MiniMenhely-részleg, miért van erre szükség és egyáltalán, miért is mini a Mini?


 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül