Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 11 | Következő
Önkénteseket keresünk szombati borítékolásra!
2010.08.09.
Szeretettel várjuk szombaton (2010. augusztus 28.-án) azokat az önkénteseket, akik segítenének állatotthonunkban borítékolni.

Várjuk továbbá azok jelentkezését, akik levélfeladásban tudnának állatotthonunk részére segítséget nyújtani.
Bővebb infó a cikkben!

Újra 'Postagalamb'-önkénteseket keresünk!
2010.08.09.
Kérjük, ha Ön olyan cégnél dolgozik, ahol szívesen megszponzorálnának néhány levél feladását alapítványunk számára, jelentkezzen az info kukac noeallatotthon.hu címen! Köszönjük!

Facebookra fel!
2010.08.05.
Oszd meg a linkjeinket, szerezz nekünk rajongókat! Támogatónk, a GARMIN GPS-ek Magyarországi képviselete felajánlotta, hogy amikor elérjük a 3000-es rajongószámot a Facebookon, megajándékoz minket egy Nüvi 255-ös készülékkel, ami óriási segítség lenne a mentéseknél.

Na, ki a legyek ura?
2010.07.16.
Ebben a rekkenő hőségben az egyik legnagyobb problémát Állatotthonunkban a legyek jelentik. Irtásuk igen nehézkes, hiszen ennyi állat mellett rovarirtó permetek, spray-k használata nem megoldható.

Segítségkérés beteg kutyáinknak
2010.07.12.
A Noé Állatotthonról köztudott, hogy nincs altatás csak azért, mert egy kutya beteg vagy mert élete végéig költséges kezelésre vagy etetésre szorul. Éppen ezért mindig van olyan kutyánk, aki gyógytápot kénytelen enni, ennek megvétele viszont igen nagy terhet ró az állatotthonra.

Cicakifutóra gyűjtünk!
2010.06.07.
A jelenleg gondozásunkban lévő cicáinknak új kifutóra van szükségük, amelynek megépítéséhez segítségüket, anyagi támogatásukat kérjük.

NOÉ Állatotthon Támogatói Klubjának adománygyűjtó felhívása
2010.06.07.
A NOÉ Állatotthon Támogatói Klubja tápgyűjtést szervez az Állatotthon lakói számára 2010. június 19-én 10 – 15 óra között az Állatotthon területén. / Budapest XVII. Csordakút utca/

Gyűjtés az árvízkárosultak javára!
2010.06.07.
Az elmúlt hetekben tomboló szeszélyes időjárásának köszönhetően megáradt patakok, folyók öntötték el hazánk településeit: házakat, pincéket, földeket.

A NOÉ az Életért Közösség a Noé Állatotthon Alapítvánnyal karöltve gyűjtést szervez, melynek során köszönettel fogadjuk a következő tárgyi adományokat: tartós élelmiszer, ruha, tisztító- és fertőtlenítőszerek.

Fellépőket keresünk!
2010.03.14.
Rendezvényeink színesítéséhez keresünk olyan tánccsoportokat, fellépőket, előadóművészeket, akik - önkéntes alapon - szívesen szerepelnének állatotthonunk rendezvényein, így támogatva munkánkat.

Írói vénával megáldott önkénteseket keresünk!
2010.03.09.
Írói vénával megáldott önkénteseket keresünk, akik kedvet éreznek néhány szellemes, vagy éppen komoly, az állatotthonunkat érintő cikk, történet megírásához.
Az állatotthon, valamint a munkánk ismerete elengedhetetlen feltétel!
Jelentkezni az info(kukac)noeallatotthon.hu címen lehet.

Köszönet a segítségért!
2010.02.11.
Állatotthonunk 2010. február első hetében sajtóközleményt küldött ki arra vonatkozóan, hogy a gondozásunkban álló közel 650 állat ellátása veszélybe került, az éléskamránk kiürült, napi élelmezési gonddal küzdünk. Sajtóközleményünket segélykiáltásnak szántuk és mi sem hittük volna, hogy tömegeket fog megmozgatni. Valószínűleg Magyarországon még soha nem tapasztalt, példa értékű összefogást, támogatás kaptunk állatbarátoktól.

Hagyaték
2010.02.04.
Hazánkban az állatvédelmi szervezetek, állatotthonok javára történő végintézkedés, hagyományozás nem olyan elterjed, mint külföldön.

Segítség kérés: arculat + honlap és logó tervezéshez!
2010.01.20.
Segítséget kérünk arculat, honlap és logó tervezéshez. Jelentkezni az info{kukac}noeallatotthon.hu címen lehet! Köszönjük!
Önkénteseink, támogatóink figyelmébe ajánljuk, hogy a menhelyen továbbra is átvehetőek (természetesen ingyenesen) a szélvédőmatricák, valamint elkészültek januári A3-as plakátjaink, melyek szintén az irodából vihetőek el. Mindenkinek köszönjük a terjesztést! Cikkeinkhez német nyelvű fordítókat keresünk.

Szerezzen Örömöt másoknak is és támogassa állatotthonunkat!
2009.11.21.
A GARMIN karácsonyi akciója keretében nem csupán szeretteit lepheti meg navigációs készülékekkel, hanem egy alapítványt is támogatáshoz juttathat, szavazata 500 Ft-ot jelenthet Állatotthonunk számára.

Was kann ich spenden? ( Aktuellste Version vom 10 November 2009)
2009.11.20.
Oft werdenwir von unseren Besuchern gefragt, was gerade in unserem Tierheim am dringendsten benötigt wird. Was sollen sie mitbringen und was sollen sie spenden?

Kiürült az éléskamránk!
2009.11.18.

FOGYÓBAN A SZÁRAZTÁP!

Kiürült az éléskamránk. Köszönettel fogadna állatotthonunk - és nagy szükség lenne - nagyobb mennyiségben száraztápra, konzervekre, de ha van otthon felesleges tészta, rizs, szárazkenyér, a lányok a főzésnél annak is nagy hasznát vennék.

Köszönjük!

On-line bankkártyás adományozás!
2009.10.08.
A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány által működtetett és az OTP Bank által támogatott adományozási portál (www.adhat.hu) segítségével lehetőség van on-line bankkártyás adományozásra.
Részletek itt , on-line adományozás itt.

Drótháló-felajánlók figyelem!
2009.09.15.
Figyelem! Keressük azt a kedves felajánlót, aki felajánlotta segítségét drótháló beszerzésével kapcsolatban fórumunkon.
Ezúton üzenjük neki, hogy szerdán szeretettel várjuk fél 5 és 5 között az állatotthonban és köszönjük szépen ezúton is a felajánlást!

Vigyázat, csalók!
2009.09.01.
Alapítványunk tudomására jutott, hogy ismeretlen tettes vagy tettesek pénzt és aláírást gyűjtenek Budapest utcáin a Noé Állatotthon Alapítvány nevében. Felhívjuk mindeki figyelmét, hogy alapítványunk NEM gyűjt az utcán, semmilyen utcai tevékenységet nem végez. Kérjük, ha Ön találkozik a csalókkal, azonnal értesítse a rendőrséget!

Get to know us!
2009.08.27.
As the largest animal shelter in Budapest we rescue animals since 1992 that were tortured, had an accident or have suffered the hardship.
The 3,5 acre site means in many cases the final home for about 600 animals, including dogs, cats, pigs, goats, sheep, emu, rabbits, guinea pigs, chickens and hens, ducks and gees, deer, exotic birds, pigeons, crow, buzzard, turtles, raccoon and cattle.
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 11 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül