Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 11 | Következő
Átadtuk a tápadományt a Paksi állatmenhelynek
2011.02.10.
Mint arról hétfőn beszámoltunk a segélykérés érkezett a Paksi állatmenhelytől, mely szerint nincs élelmük az állatoknak. Sajnos állandó támogató hiányában már hosszú ideje küszködnek ezzel a problémával, d a helyzet a napokban tényleg válságosra fordult. A NOÉ Állatotthon Alapítvány egyik fő támogatója a GARMIN, kérésünkre a paksi menhely segítségére sietett. Gyorssegélyként kedden közel 1000 kg tápadományt tudtunk leszállítani Paksra.

Bajban a paksi állatmenhely, nincs ennivalója az állatoknak.
2011.02.07.
Kétségbeesett segélykérést kaptunk a menhely vezetőjétől, Gál Tiborné, Erzsikétől. A helyzet a napokban tényleg válságosra fordult, az eddig ígért adományok és segítségek nem érkeztek meg, mind csak üres szó maradt.

Szja 1% felajánlása
2011.01.28.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42href="http://www.noeallatotthon.hu/nyilatkozat.doc">Rendelkező nyilatkozat

Örökbefogadva - kutyás antológia
2011.01.27.
Hatalmas várakozás és érdeklődés előzte meg a könyv megjelenését, hiszen a könyvben olvasható történeteket olyan hétköznapi emberek osztották meg velünk, akikkel nap, mint nap összefuthatunk az utcánkban található kutyafuttatóban. A könyvet olvasva - felismerve a történet szereplőit - talán még a Déjà vu érzése is elfoghat. Szeretettel ajánljuk-e könyvet minden állatbarát, állatszerető, vagy „csak” érdeklődő figyelmébe!

A petárdák áldozatai!
2011.01.05.
Úgy tűnik hiába minden figyelmeztetés, minden tájékoztatás, sajnos idén is rengeteg állat került bajba a szilveszter környéki napokban. Tudjuk és mondjuk is, hogy az őrület elindul már karácsony után és sajnos nem ér véget 31-én éjszaka, hiszen nem egyszer előfordul, hogy a „maradék” muníciót még 1-én délután vagy este eldurrogtatják, az igényes szórakozásra vágyók.

ELVESZETT - TALÁLT KUTYÁK NYILVÁNTARTÁSA
2010.12.27.
A bejelentéseket elsősorban sms-ben a 06-70/635 0780-as telefonon számra (este 18 h után telefonon is), illetve a j.zsuzsa@gmail.com e-mailcímre várjuk.

Vigyázat, petárdák!
2010.12.26.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza. Ezért kérjük a gazdákat, hogy december 31-én egész nap és január 1-jén tartsák kedvencüket biztonságos helyen, bezárva. Nemcsak a petárdák, de az egyéb, kisebb hanghatással járó pirotechnikai termékek is sokkolóan hathatnak házikedvenceinkre. Budapest legnagyobb állatotthona ezért arra kéri az állattartókat: fokozottan figyeljenek oda négylábú társaikra az ünnepek alatt és már Szilveszter előtt gondoskodjanak az állatok biztonságáról.

Angyalok Erdeje: 1 fődíj - 5 szervezet, avagy ha nyerünk, segítünk !
2010.12.23.
Sziasztok Angyalok!
Úgy döntöttünk, hogy amennyiben az Angyalok Erdeje jótékonysági szavazáson megnyerjük a fődíjat, azaz az 5.000.000 Ft-ot, 4 másik állatvédő szervezetet is támogatunk belőle. Olyan szervezeteket választottunk, akiknek személyesen ismerjük és becsüljük munkáját. Többek között a vörösiszap katasztrófában megsérült állatok kezelését, gondozását a mai napig nyögő Veszprémi Vackolót is.

Szerezd meg nekünk az 5 millió forintot !!!
2010.12.13.
A Noénak is van fája az Angyalok Erdejében, küldj SMS-t, szavazz ránk!!! Így hozzásegítheted a Noét az 5.000.000 forint megszerzéséhez!
Ugye tudjátok, hogy mekkora segítség lenne az nekünk....!!??

Köszönet a Forever Living Products munkatársainak
2010.12.11.
A vörösiszap katasztrófa révén példátlan összefogásnak lehettünk szemtanúi és részesei. Többek között hatalmas segítséget kaptunk a Forever Living Products munkatársaitól, elsősorban Molnár Andrea területi igazgatótól, aki segített megszervezni, hogy a munkatársaktól nagy mennyiségű Aloe First készítményt kaptunk.

Karácsonyi ajándék Mindenkinek!
2010.12.09.
Szeretnénk Mindenki figyelmébe ajánlani egy olyan karácsonyi ajándékötletet, mely mindenkit boldoggá tesz!

2011-es NOÉS Falinaptár az Állatotthon védenceivel!

Köszönet a BAYER HUNGARIA Kft.-nek!
2010.11.18.
Elmúlt héten, szombaton a BAYER HUNGARIA Kft.-től csomag érkezett az iszapos kutyák, cicák részére, melyet ezúton is Köszönünk!

Boxermenedékre gyűjtünk
2010.11.18.
Régi álmunk a Boxermenedék létrehozása, ahol fűtött, meleg helyen tudnánk elhelyezni idős, sérült, kezelésre szoruló boxereinket. Ehhez kérünk segítséget!

Olvass és támogasd a NOÉ-t!
2010.11.16.
A Jaffa Kiadó és Noé Állatotthon együttműködésével december 25-ig minden vásárlással ti 30% kedvezményhez az állatok pedig 10% adományhoz jutnak! De ez még nem minden, mert 1 szerencsés vásárlónk bármelyik magyarországi Danubius Hotelsben választhat wellness hétvégét 2 főre, 2 éjszakára, amit december 15-én sorsolunk ki! És további meglepetések várhatók! :)

Vadon díszállat-kereskedés és kutyakozmetika gyűjtést szervez
2010.10.27.
A Vadon díszállat-kereskedés és kutyakozmetika gyűjtést szervez a vörösiszapból mentett állatok részére, akiket a Noé Állatotthonban helyeztek el.

Nyilvános Köszönet!
2010.10.22.
A vörösiszap katasztrófa révén példátlan összegfogást tapasztaltunk. Ez az összefogás jelentette munkánkhoz a biztos hátteret.
Pár sorban, nyilvánosan szeretnénk a segítségért köszönetet mondani!

Kennelre gyűjtünk
2010.10.18.
A megnövekedett kutyalétszám, valamint biztonságos elhelyezésük újabb kennelek építésére késztette állatotthonunkat, ezért köszönettel fogadunk bármilyen méretű és mennyiségű zártszelvényt, valamint 2-3 colos vascsöveket! Nagyobb mennyiség esetén Budapest területén a szállítást megoldjuk. Jelentkezni az info(kukac)noeallatotthon.hu címen, vagy Matuschek Zoltánnál a 06-20/9708372-es számon lehet. Köszönjük!

Teknős-csapatunk téli albérletet keres!
2010.10.16.
Erősen megnövekedett teknős-csapatunk téli elhelyezése idén is nagy fejtörést okoz nekünk. Egész egyszerűen nincs annyi helyünk, hogy 11 kifejlett ékszerteknőst elteleltessünk.

Lista és ideiglenes befogadás
2010.10.08.
Az iszapkatasztrófa túlélőinek ellátásához szükséges eszközök, gyógyszerek listája, valamint ideiglenes befogadás!

A listát napi szinten frissítjük!
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8. 9 10 11 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül