Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 | Következő
Facebook – A közösségi könyv
2011.10.31.
Kinek ajánljuk többek között azoknak, akik meg szeretnék ismerni mitől vált a Noé közössége sikeressé a Facebookon, vagy szeretnék a könyv megvételével támogatni a menhely további munkásságát.
A könyv ára 1800 Ft, amelyből a Noé Állatotthon Alapítvány minden eladott példány után 300 Ft-tal részesedik.

Webshop - novemberi akció!
2011.10.25.
Újabb termékek a webshopban: esőkabát, notesz fényképtartóval, valamint ürülék felszedő zacskó, pórázra vagy övre akasztható tartóval.

Segíts, hogy melegben alhassanak avagy luxuslakosztályt minden kutyának!
2011.10.23.
Német partnerszervezetünk benevezett egy nagyszabású versenyre: az ING-DiBa 1000 eurót adományoz azon egyesületeknek, amelyek bekerülnek az első 1000 közé. Hogy melyik legyen benne az ezerben, azt az internethasználók döntik el – azaz Te is! Ehhez nem kell mást tenned, mint a home4dogs-ra szavazni az alábbi linken:
https://verein.ing-diba.de/sonstiges/38446/home4dogs-uin-ev
És mi lenne az 1.000 euró sorsa, ha ők nyernék meg? Hőszigetelt, duplafalú, műanyag kutyaházakat vennének a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének kutyái részére, hogy ne kelljen a téli hidegben fagyoskodniuk.Az akció NOVEMBER 15-ig tart!

Világító LED –es póráz és nyakörv
2011.10.19.
Miután a kutya rendkívül aktív élőlény, s lételeme a mozgás, gyakran kerülhet veszélyes, különböző sérülésekkel járó helyzetbe, a legtöbb gondot a gázolások okozzák. Az is igaz, hogy az ilyenfajta veszélyes helyzet kialakulását a gazda többnyire könnyen megelőzhetné, ha kutyáját nem engedné ki a kertből, nem vinné póráz nélkül nagy forgalmú lakott területen, vagy sétáltatás során gondoskodna a megfelelő biztonságról.

Az Örvangyal Kft. most bevezetendő termékeivel arra törekszik, hogy minden kutyás felelős állattartóként gondoskodhasson kedvence biztonságáról az éjszakai séták alkalmával is.

Segítőnapok az Állatotthonban
2011.10.17.

Szombaton lezajlott az őszi segítőnapok első fele. Nagyon sokan jöttetek segíteni, sokat haladtunk, mindenki munkáját nagyon köszönjük! De a teendők bizony nem fogytak el, szóval most szombaton folytatás, várjuk a vállalkozó kedvű állatbarátokat! Október 29-én szombaton, 10:00 órától várjuk a segítő kezeket!!

A róóóódsóóóóóóóó folytatódik
2011.10.03.
Több helyszínen is szeretettel várjuk támogatóinkat, látogatóinkat az ősz folyamán. Aki esetleg kedvet érez komolyabban is részt venni a programjainkon, az jelentkezhet az info@noeallatotthon.hu címünkön.
Minden helyszínen állatsimogatóval, hasznos tanácsokkal és információkkal, valamint webshop akciókkal várjuk az érdeklődőket.

Bemutatkozik a Száz Kéz - Egy Szív
2011.09.30.
A Száz Kéz - Egy Szív Kézműves Támogató Klub azzal a céllal jött létre, hogy ebben a magából kifordult, pénzközpontú világban megmutassa, léteznek még olyan fogalmak, mint együttérzés, összetartás, figyelem, felelősség, segíteni és tenni akarás. Ezeket a szavakat töltjük meg tartalommal hónapról-hónapra, amikor a Kézműves Támogató Klub tagjai saját kezükkel készített alkotásait árverezzük el, hogy a teljes bevétellel a Noé Állatotthon Alapítványt segítsük példaértékű munkájában.

Önkéntes nap - parazitamentesítés
2011.05.19.
Tegyünk együtt lakóink kényelméért, egészségéért Önkéntes napot szervezünk!

Szombaton, május 21. napján 10,00 órától az állatotthonban teljes körű parazitamentesítést, bolhátlanítási akciót szervezünk.

Az akcióban résztvevők: kutyák, házak, kennelek és lelkes önkéntesek :)

Mindenkit szeretettel várunk!

Jótékonysági árverés
2011.04.20.
Állatbarátok egy kis csoportja jótékonysági felajánlást tett a NOÉ Állatotthon Alapítvány javára. A jótékony célra felajánlott tárgyakat, alkotásokat alapítványunknak adományozták, azzal a céllal, hogy értékével segítsék munkánkat.

Az árverési oldal aktív, licitre fel!

Ugye Te sem akarod elveszíteni a kedvencedet?!
2011.04.14.
Senkinek, még a rosszakaróimnak sem kívánom azt az érzést, amikor elveszíti kedvenc kutyusát, vagy cicáját! Ha már volt benne részed, ismered a bizonytalanság és tehetetlenség kétségbeejtő elegyét! Ha még nem, akkor bízom benne, nem is fogod, hiszen ezen dolgozik cégünk az Örvangyal Kft. a NOÉ Állatotthon Alapítvánnyal karöltve.

Segíts, hogy minden elveszett kutya haza kerüljön! - Chip leolvasót minden menhelyre !
2011.03.28.
Ma Magyarországon több tízezer kutya kóborol az utcákon, és vár gazdira a menhelyeken.
Sokan közülük egyszerűen csak elvesztek. Valahol nagyon várják Őket.
Mindenkivel megtörténhet.
Még a leggondosabb gazdival is.
Elég egy rossz helyre dobott petárda, egy nyitvahagyott kertkapu.
Amikor megtörténik, reménykedsz..hiszen volt rajta nyakörv, telefonszám, és persze volt benne chip.
Reménykedsz, hogy nemsokára csöng a telefon, és mehetsz érte. Hiszen Te mindent megtettél annak érdekében, hogy ő hazakerülhessen.

Miért jó önkéntesnek lenni?
2011.03.28.
Leszögezném, nem az az irományom célja, hogy a „hitetleneket” meggyőzzem, és rávegyem, hogy önkénteskedjenek. Nem. A célom az, hogy csak egy kicsit is megértsék azt, hogy miért csináljuk, persze nem beszélhetek igazán többes számban, mert a többiek konkrét indítékait nem tudom.
Én miért csinálom: Legelső sorban azért, mert imádom az állatokat.

Hogyan lehetek önkéntes, hogyan segíthetek a Noé lakóinak?
2011.03.28.
Mivel (szerencsére) nagyon sokan teszitek fel ugyanazokat a kérdéseket, egyszerűbbnek láttam létrehozni egy jegyzetet, amiben minden fontos tudnivaló megtalálható, igyekszem röviden összefoglalni a lényeget.

Megárvult Bobcat ideiglenes- vagy örökbefogadói lennénk
2011.02.22.
Elárvult, megunt, elhagyott, vagy magára hagyott, balesetet szenvedett - de még működő, használható - bobcat -et fogadnánk örökbe.
Illetve egy gazdás, működő példányról szívesen gondoskodnánk kb. 2 hétig, koszt, kvártély, teljes luxus garantálva!

Indul a NAGY PLAKÁTVADÁSZAT !
2011.02.21.

Legyél Te is Naaagy Plakátvadász és nyerj Noés falinaptárat!


Láttad a plakátunkat?

Fotózd le!

Töltsd fel a képet a NOÉ adó1%-os facebook üzenőfalára, és írd meg, hogy hol láttad !

Letöltések
2011.02.14.
2015-ben ezzel a filmmel és ezekkel a bannerekkel népszerűsíthet bennünket!

Átadtuk a tápadományt a Paksi állatmenhelynek
2011.02.10.
Mint arról hétfőn beszámoltunk a segélykérés érkezett a Paksi állatmenhelytől, mely szerint nincs élelmük az állatoknak. Sajnos állandó támogató hiányában már hosszú ideje küszködnek ezzel a problémával, d a helyzet a napokban tényleg válságosra fordult. A NOÉ Állatotthon Alapítvány egyik fő támogatója a GARMIN, kérésünkre a paksi menhely segítségére sietett. Gyorssegélyként kedden közel 1000 kg tápadományt tudtunk leszállítani Paksra.

Bajban a paksi állatmenhely, nincs ennivalója az állatoknak.
2011.02.07.
Kétségbeesett segélykérést kaptunk a menhely vezetőjétől, Gál Tiborné, Erzsikétől. A helyzet a napokban tényleg válságosra fordult, az eddig ígért adományok és segítségek nem érkeztek meg, mind csak üres szó maradt.

Szja 1% felajánlása
2011.01.28.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42href="http://www.noeallatotthon.hu/nyilatkozat.doc">Rendelkező nyilatkozat

Örökbefogadva - kutyás antológia
2011.01.27.
Hatalmas várakozás és érdeklődés előzte meg a könyv megjelenését, hiszen a könyvben olvasható történeteket olyan hétköznapi emberek osztották meg velünk, akikkel nap, mint nap összefuthatunk az utcánkban található kutyafuttatóban. A könyvet olvasva - felismerve a történet szereplőit - talán még a Déjà vu érzése is elfoghat. Szeretettel ajánljuk-e könyvet minden állatbarát, állatszerető, vagy „csak” érdeklődő figyelmébe!
Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül