Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 | Következő
Szerepelj Vavyan Fable új fantasy könyvében!
2011.12.15.
Legyél Te az a szerencsés, akinek a neve (vagy beceneve) szerepel Vavyan Fable következő fantasy könyvében. Add a neved az egyik szereplőnek. A játék 2011.december 17. – 2012. január 15. –ig tart. Eredményhirdetés: 2012. január 20.

Kutyahidegben, kutyaruhában
2011.12.02.
Öltöztesd fel kedvenced és támogasd az állatotthont.

Minden, december 1-e és 2012. január 15.-e között a Kutyacucc Webáruházból megrendelt kutyaruha és fekhely árából 500 Ft-tal, minden nyakörv, hám és póráz árából 1000 Ft alatt 100 Ft-tal, minden további 1000 Ft-ra újabb 100 forinttal most a Noé Állatotthon Alapítványt támogatod!

Állatmentők Karácsonya - Szavazz Zsuzsára!
2011.11.21.
Az első és legfontosabb, bocsánat Zsuzsi, hiszen Te nem is tudod, hogy mit szervezkedünk itt, a hátad mögött!
Na szóval, amikor megérkezett hozzánk a facebookon szerveződő Állatmentők Karácsonya akcióról a nevezési lehetőség, azonnal Zsuzsa - Jaczkovszky Zsuzsa, J.Zsuzsa, Minis Zsuzsi - ki, hogy ismeri jutott eszünkbe. Az akció lényege, hogy állatvédőket lehet nevezni,olyanokat akik egész éves munkájukkal kiérdemlik, hogy egy különleges elismerésben legyen részük. Nem kérdés Zsuzsi évtizedek óta az egyik meghatározó alakja a magyar állatvédelemnek, sok ezer kutya köszönheti neki, hogy hazajutott vagy új szerető családot kapott! Szavazzatok Jaczkovszky Zsuzsára - ITT! - Lájk a fényképre!

Gyűjtés a rászorulók javára!
2011.11.21.
Mindenkiben megtalálható az akarat, hogy segítsen embertársán „csak” tenni kell érte. A NOÉ Állatotthon Alapítvány is csatlakozott a gyűjtéshez és arra kér minden állatbarátot amennyiben módjában áll, lehetőségeihez mérten segítsen!

Alfi macsek levele ...
2011.11.17.
Túl vagyunk a könyvbemutatón, amely fantasztikus volt, jó hangulatban telt... Igaz Alfi macskát hiányoltuk, de legalább megismerhettük Szőrit :)
Macskamentő csoportunk nevében köszönjük a meghívást, valamint Alfinak és rajongóinak az adományokat. Alfi levelét szeretnénk most megosztani veletek!

Alfi Macsek könyvbemutatója!
2011.11.02.
„Na, figyeljetek ide, ha valaki még nem ismerne, amit kötve hiszek: Alfimacsek vagyok, tudjátok, az a szürke genyó, kinek a lábai előtt hever letépett, vérző vádlival a világ.

A KÖNYV MEGÉRKEZETT SZOMBATTÓL A KITELEPÜLT WEBSHOPBAN IS MEGVÁSÁROLHATÓ!

Facebook – A közösségi könyv
2011.10.31.
Kinek ajánljuk többek között azoknak, akik meg szeretnék ismerni mitől vált a Noé közössége sikeressé a Facebookon, vagy szeretnék a könyv megvételével támogatni a menhely további munkásságát.
A könyv ára 1800 Ft, amelyből a Noé Állatotthon Alapítvány minden eladott példány után 300 Ft-tal részesedik.

Webshop - novemberi akció!
2011.10.25.
Újabb termékek a webshopban: esőkabát, notesz fényképtartóval, valamint ürülék felszedő zacskó, pórázra vagy övre akasztható tartóval.

Segíts, hogy melegben alhassanak avagy luxuslakosztályt minden kutyának!
2011.10.23.
Német partnerszervezetünk benevezett egy nagyszabású versenyre: az ING-DiBa 1000 eurót adományoz azon egyesületeknek, amelyek bekerülnek az első 1000 közé. Hogy melyik legyen benne az ezerben, azt az internethasználók döntik el – azaz Te is! Ehhez nem kell mást tenned, mint a home4dogs-ra szavazni az alábbi linken:
https://verein.ing-diba.de/sonstiges/38446/home4dogs-uin-ev
És mi lenne az 1.000 euró sorsa, ha ők nyernék meg? Hőszigetelt, duplafalú, műanyag kutyaházakat vennének a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének kutyái részére, hogy ne kelljen a téli hidegben fagyoskodniuk.Az akció NOVEMBER 15-ig tart!

Világító LED –es póráz és nyakörv
2011.10.19.
Miután a kutya rendkívül aktív élőlény, s lételeme a mozgás, gyakran kerülhet veszélyes, különböző sérülésekkel járó helyzetbe, a legtöbb gondot a gázolások okozzák. Az is igaz, hogy az ilyenfajta veszélyes helyzet kialakulását a gazda többnyire könnyen megelőzhetné, ha kutyáját nem engedné ki a kertből, nem vinné póráz nélkül nagy forgalmú lakott területen, vagy sétáltatás során gondoskodna a megfelelő biztonságról.

Az Örvangyal Kft. most bevezetendő termékeivel arra törekszik, hogy minden kutyás felelős állattartóként gondoskodhasson kedvence biztonságáról az éjszakai séták alkalmával is.

Segítőnapok az Állatotthonban
2011.10.17.

Szombaton lezajlott az őszi segítőnapok első fele. Nagyon sokan jöttetek segíteni, sokat haladtunk, mindenki munkáját nagyon köszönjük! De a teendők bizony nem fogytak el, szóval most szombaton folytatás, várjuk a vállalkozó kedvű állatbarátokat! Október 29-én szombaton, 10:00 órától várjuk a segítő kezeket!!

A róóóódsóóóóóóóó folytatódik
2011.10.03.
Több helyszínen is szeretettel várjuk támogatóinkat, látogatóinkat az ősz folyamán. Aki esetleg kedvet érez komolyabban is részt venni a programjainkon, az jelentkezhet az info@noeallatotthon.hu címünkön.
Minden helyszínen állatsimogatóval, hasznos tanácsokkal és információkkal, valamint webshop akciókkal várjuk az érdeklődőket.

Bemutatkozik a Száz Kéz - Egy Szív
2011.09.30.
A Száz Kéz - Egy Szív Kézműves Támogató Klub azzal a céllal jött létre, hogy ebben a magából kifordult, pénzközpontú világban megmutassa, léteznek még olyan fogalmak, mint együttérzés, összetartás, figyelem, felelősség, segíteni és tenni akarás. Ezeket a szavakat töltjük meg tartalommal hónapról-hónapra, amikor a Kézműves Támogató Klub tagjai saját kezükkel készített alkotásait árverezzük el, hogy a teljes bevétellel a Noé Állatotthon Alapítványt segítsük példaértékű munkájában.

Önkéntes nap - parazitamentesítés
2011.05.19.
Tegyünk együtt lakóink kényelméért, egészségéért Önkéntes napot szervezünk!

Szombaton, május 21. napján 10,00 órától az állatotthonban teljes körű parazitamentesítést, bolhátlanítási akciót szervezünk.

Az akcióban résztvevők: kutyák, házak, kennelek és lelkes önkéntesek :)

Mindenkit szeretettel várunk!

Jótékonysági árverés
2011.04.20.
Állatbarátok egy kis csoportja jótékonysági felajánlást tett a NOÉ Állatotthon Alapítvány javára. A jótékony célra felajánlott tárgyakat, alkotásokat alapítványunknak adományozták, azzal a céllal, hogy értékével segítsék munkánkat.

Az árverési oldal aktív, licitre fel!

Ugye Te sem akarod elveszíteni a kedvencedet?!
2011.04.14.
Senkinek, még a rosszakaróimnak sem kívánom azt az érzést, amikor elveszíti kedvenc kutyusát, vagy cicáját! Ha már volt benne részed, ismered a bizonytalanság és tehetetlenség kétségbeejtő elegyét! Ha még nem, akkor bízom benne, nem is fogod, hiszen ezen dolgozik cégünk az Örvangyal Kft. a NOÉ Állatotthon Alapítvánnyal karöltve.

Segíts, hogy minden elveszett kutya haza kerüljön! - Chip leolvasót minden menhelyre !
2011.03.28.
Ma Magyarországon több tízezer kutya kóborol az utcákon, és vár gazdira a menhelyeken.
Sokan közülük egyszerűen csak elvesztek. Valahol nagyon várják Őket.
Mindenkivel megtörténhet.
Még a leggondosabb gazdival is.
Elég egy rossz helyre dobott petárda, egy nyitvahagyott kertkapu.
Amikor megtörténik, reménykedsz..hiszen volt rajta nyakörv, telefonszám, és persze volt benne chip.
Reménykedsz, hogy nemsokára csöng a telefon, és mehetsz érte. Hiszen Te mindent megtettél annak érdekében, hogy ő hazakerülhessen.

Miért jó önkéntesnek lenni?
2011.03.28.
Leszögezném, nem az az irományom célja, hogy a „hitetleneket” meggyőzzem, és rávegyem, hogy önkénteskedjenek. Nem. A célom az, hogy csak egy kicsit is megértsék azt, hogy miért csináljuk, persze nem beszélhetek igazán többes számban, mert a többiek konkrét indítékait nem tudom.
Én miért csinálom: Legelső sorban azért, mert imádom az állatokat.

Hogyan lehetek önkéntes, hogyan segíthetek a Noé lakóinak?
2011.03.28.
Mivel (szerencsére) nagyon sokan teszitek fel ugyanazokat a kérdéseket, egyszerűbbnek láttam létrehozni egy jegyzetet, amiben minden fontos tudnivaló megtalálható, igyekszem röviden összefoglalni a lényeget.

Megárvult Bobcat ideiglenes- vagy örökbefogadói lennénk
2011.02.22.
Elárvult, megunt, elhagyott, vagy magára hagyott, balesetet szenvedett - de még működő, használható - bobcat -et fogadnánk örökbe.
Illetve egy gazdás, működő példányról szívesen gondoskodnánk kb. 2 hétig, koszt, kvártély, teljes luxus garantálva!




Előző | 1 2 3 4 5 6 7. 8 9 10 11 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül