Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 | Következő
Sok kicsi sokra mehet
2012.03.06.
A Magyar Nemzeti Bank 2008. március 1-jén bevonta a készpénzforgalomból az 1 és 2 forintos érméket. Alapítványunk arra kéri az állatbarátokat, hogy gyűjtsék össze a fiók mélyén lapuló érméket és adományozzák az állatotthonnak.

NOÉ Állatotthon Alapítvány 2012. kampányspot Pulcsival
2012.02.28.
Mi hiszünk a csodában, NEM ALTATUNK! Adód 1%-val Te is segíthetsz!
Segíts, hogy Füstös, Pulcsi és Virág után, a sok száz, ezer rászoruló is részesülhessen a CSODÁBÓL!

Fénymásoló angyalokat keresünk!
2012.02.28.
Várjuk azon önkéntesek, állatbarátok segítségét, akik formanyomtatványaink sokszorosításában tudnak segítséget nyújtani.

Adó 1% felajánlása
2012.02.16.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42Rendelkező nyilatkozat letöltése

Slamo Revans és a Kiss Kata Zenekar jótékonysági koncertje: PECSA Cafe
2012.02.13.
2012. február 17. péntek
Slamo Revans és a Kiss Kata Zenekar jótékonysági koncertje: PECSA Cafe.

ARANYCSONT TURNÉ
A koncert bevételéből a zenekar támogatja a NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhelyét.
Belépő: 2.000 Ft

KASAI lemezbemutató segélykoncert
2012.02.13.
2012. február 14. KASAI lemezbemutató segélykoncert a DOBOZ-ban (Budapest VII., KLAUZÁL U. 10.).
Minden jegy árából 200 Ft-tal a NOÉ Állatotthon védenceit támogathatod. Romantikus Valentin napi program, vagy akár csak egy laza kedd esti kikapcsolódás.

Elfogyott a főznivaló!
2012.02.08.
A téli időszakban naponta főzünk lakóinknak, hogy meleg étel kerüljön tálkáikba. Sajnos a főzni való húskészleteink elfogytak, üresek a fagyasztók!

Webshopunk új gúnyája!
2012.01.19.
Az állatotthont népszerűsítő webshop gondoskodó kezek révén átesett rehabilitációján! Új és folyamatosan bővülő termékekkel és ajándéktárgyakkal várjuk a kedves támogató állatbarátokat.

SORSOLTUNK
2012.01.17.
Decemberben meghirdetett játékunk befejeződött, a sorsolás megtörtént... Ki lett az a szerencsés, aki szerepelhet Vavyan Fable következő fantasy könyvében???

Kennelépítésre gyűjtünk
2012.01.12.
A szilveszteri petárdázáskor világgá szaladó ebek áradatára azt hittük fel vagyunk készülve, tévedtünk... Az ugrásszerűen megnövekedett állatlétszám újabb kennelek építését teszi szükségessé. A kennelek helyét már kijelöltük a megvalósításhoz kérjük segítségedet!

FIGYELEM – Adomány befogadásáról szóló igazolást kérő cégeknek!
2012.01.10.
Az adomány befogadásáról szóló igazolás nem azonos a tartós adományozási szerződést kötött cégek részére kiállított adóigazolással!
Azok a társaságok, akik 2011. évben alapítványunknak átutalással vagy csekken adományt fizettek be és az adomány összegéről igazolást (nyilatkozatot) kérnek (tekintettel arra, hogy az igazolás kiállítása nem automatikus), a cég adatainak (név, székhely, adószám), valamint a befizetés dátumának és összegének megadásával jelezze 2012. január 25. napjáig az info kukac noeallatotthon.hu címen! Az igazolásokat 2012. január 30. napjáig postázzuk.
Magánszemélyek részére igazolás, valamint adóigazolás a jelenleg hatályos jogszabályok alapján nem állítható ki.
Köszönjük mindenkinek a támogatást!

dr. House hasonmást keresünk!
2012.01.09.
Segítsd állatotthonunk munkáját!

Ha hasonlítasz a sorozatbeli dr. House –ra jelentkezz, küldj magadról fényképet 2012. január 18. napjáig az info@noeallatotthon.hu –ra. Miért? Ez legyen a mi Titkunk…

Enel - avagy egy nemzet nagysága…
2012.01.07.
Valahogy már meg sem lepődünk, mikor ütlegelt, gyerekek által rugdosott, utcára kidobott, felakasztott, megcsonkított, esetlegesen lelőtt állatokról kapunk bejelentést. Gandhi szerint, egy nemzet nagyságát és erkölcsi fejlettségét híven tükrözi, ahogyan az állatokkal bánik. Nos…azt hiszem nem fűznék ehhez semmit. Minimum hetente egy olyan esetről hallunk, ahol kínoznak egy állatot. Éheztetik, verik, felakasztják, megkéselik, lelövik….mindenki döntsön maga, nemzete nagyságáról. Egy újabb ilyen eset, melyet egyik önkéntesünk élt át, és mesélt el nekünk.

Vigyázat, petárdák!
2011.12.27.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza. Ezért kérjük a gazdákat, hogy december 31-én és január 1-jén egész nap tartsák kedvencüket biztonságos helyen, bezárva. Nemcsak a petárdák, de az egyéb, kisebb hanghatással járó pirotechnikai termékek is sokkolóan hathatnak házikedvenceinkre. Budapest legnagyobb állatotthona ezért arra kéri az állattartókat: fokozottan figyeljenek oda négylábú társaikra az ünnepek alatt és már Szilveszter előtt gondoskodjanak az állatok biztonságáról.

Szerepelj Vavyan Fable új fantasy könyvében!
2011.12.15.
Legyél Te az a szerencsés, akinek a neve (vagy beceneve) szerepel Vavyan Fable következő fantasy könyvében. Add a neved az egyik szereplőnek. A játék 2011.december 17. – 2012. január 15. –ig tart. Eredményhirdetés: 2012. január 20.

Kutyahidegben, kutyaruhában
2011.12.02.
Öltöztesd fel kedvenced és támogasd az állatotthont.

Minden, december 1-e és 2012. január 15.-e között a Kutyacucc Webáruházból megrendelt kutyaruha és fekhely árából 500 Ft-tal, minden nyakörv, hám és póráz árából 1000 Ft alatt 100 Ft-tal, minden további 1000 Ft-ra újabb 100 forinttal most a Noé Állatotthon Alapítványt támogatod!

Állatmentők Karácsonya - Szavazz Zsuzsára!
2011.11.21.
Az első és legfontosabb, bocsánat Zsuzsi, hiszen Te nem is tudod, hogy mit szervezkedünk itt, a hátad mögött!
Na szóval, amikor megérkezett hozzánk a facebookon szerveződő Állatmentők Karácsonya akcióról a nevezési lehetőség, azonnal Zsuzsa - Jaczkovszky Zsuzsa, J.Zsuzsa, Minis Zsuzsi - ki, hogy ismeri jutott eszünkbe. Az akció lényege, hogy állatvédőket lehet nevezni,olyanokat akik egész éves munkájukkal kiérdemlik, hogy egy különleges elismerésben legyen részük. Nem kérdés Zsuzsi évtizedek óta az egyik meghatározó alakja a magyar állatvédelemnek, sok ezer kutya köszönheti neki, hogy hazajutott vagy új szerető családot kapott! Szavazzatok Jaczkovszky Zsuzsára - ITT! - Lájk a fényképre!

Gyűjtés a rászorulók javára!
2011.11.21.
Mindenkiben megtalálható az akarat, hogy segítsen embertársán „csak” tenni kell érte. A NOÉ Állatotthon Alapítvány is csatlakozott a gyűjtéshez és arra kér minden állatbarátot amennyiben módjában áll, lehetőségeihez mérten segítsen!

Alfi macsek levele ...
2011.11.17.
Túl vagyunk a könyvbemutatón, amely fantasztikus volt, jó hangulatban telt... Igaz Alfi macskát hiányoltuk, de legalább megismerhettük Szőrit :)
Macskamentő csoportunk nevében köszönjük a meghívást, valamint Alfinak és rajongóinak az adományokat. Alfi levelét szeretnénk most megosztani veletek!

Alfi Macsek könyvbemutatója!
2011.11.02.
„Na, figyeljetek ide, ha valaki még nem ismerne, amit kötve hiszek: Alfimacsek vagyok, tudjátok, az a szürke genyó, kinek a lábai előtt hever letépett, vérző vádlival a világ.

A KÖNYV MEGÉRKEZETT SZOMBATTÓL A KITELEPÜLT WEBSHOPBAN IS MEGVÁSÁROLHATÓ!
Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül