Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 9 10 11 | Következő
Nekrológ a kórházi légkondihoz, avagy új hűtő-fűtő munkatársat keresünk!
2014.07.23.
Fájó szívvel emlékezünk Rád. Rád aki a hideg napokon melegséget hoztál, a forróságba enyhülést. Rád, akire minden pillanatban számíthattunk, aki segítettél éjjel és nappal, télen és nyáron. Rád, akinek kedves zömmügése oly sok beteg állatnak nyújtott vigaszt, enyhülést a gyógyulás fájdalmas napjaiban. Rád, aki zokszó nélkül, önzetlenül és köszönetet nem várva tetted a dolgod, sosem voltál szabadságon, sosem voltál fáradt, vagy nyűgös. Az utóbbi hetekben már betegeskedtél, többször járt nálad az orvos, sőt a kórházat is megjártad ... elmentél, itt hagytál minket és a rászoruló barátaidat ... az űr amit itt hagytál fájdalmasan vág a lelkünkbe, hiányod pótolhatatlan ... Vagy mégsem? A NOÉ Állatotthon kórháza keresi új, nagy munkabírású, kifejezetten állatbarát, hűtő-fűtő végzettségű munkatársát, légkondicionáló munkakörbe.

LEGYÉL JÓFEJ ÉS TRENDI! SEGÍTS, ÉS NYERJ!
2014.07.21.
Legyél jófej és trendi ! Segíts, és nyerj! Adományozz minimum 2.000 Ft-ot állataink orvosi költségeire, és nyerd meg a GARMIN menő cuccainak egyikét, vagy akár mindkettőt. Dupla adomány, dupla esély!
Akció időtartama: 2014. július 24 - augusztus 31.

Fertőtlenítő szerre van szükségünk!
2014.07.16.
Fertőtlenítőszerre - elsősorban Domestosra, Floraseptre - lenne szükségünk (Hypo nem annyira jó). Az Állatotthon nagy részét naponta többször fertőtlenítjük, ezért nagyon nagy mennyiség fogy lemosó / felmosó fertőtlenítő szerekből. Segítsétek a munkánkat egy flakon fertőtlenítővel!


Adj plazmát és a NOÉ védenceit támogatod!
2014.07.10.
Most egyszerre két célt is segíthetsz!
Adj vérplazmát és ezzel nem csak a rászoruló betegeknek segítesz, de a NOÉ Állatotthon védenceinek is. A Plazmaszolgálat jóvoltából, most július hónapban, minden hétfőn, minden vérplazma adó után 300 Ft támogatást juttat el a szolgálat adományként alapítványunkhoz.

8 órás munkaerőt keresünk állatgondozói munkakörbe
2014.07.01.
Azonnali munkakezdéssel keresünk állatgondozó/karbantartó/takarító munkakörbe munkatársat!

Monyónak speciális tápra van szüksége!
2014.06.20.
SOS Renal - Oxalate tápra van szükségünk Monyó kutyusunknak, aki állandó hólyaghomok termelődése miatt csak ezt eheti! Kérjük, aki teheti lepje meg Őt gyógytáppal. Köszönjük :)


ÁRNYÉKOLÓRA LENNE SZÜKSÉGÜNK!
2014.06.19.
Megjött a meleg, dübörög a nyár, kenneleink egy részében pedig nincs árnyék, vagy csak nagyon kevés. Kérjük segítsetek nekünk, hogy egyetlen ebünk se szenvedje meg ezt a kutyaütő meleget:) Nagy örömmel fogadunk bármilyen méretű árnyékoló nádat (használtat is, nem baj ha kopott, megfakult a színe, ha nincs tönkremenve, nem lukacsos). Legalább 10-20 tekercsre lenne még szükségünk.

Milgamma drazséra lenne szükségünk!
2014.06.04.
Angyalok! Most már sokadszor kérünk Tőletek Milgamma drazsét. Ez egy nagyon jó, de nagyon-nagyon drága humán gyógyszer készítmény. Recept nélkül kapható emberi gyógyszertárban és akár egészségkártyára is megvásárolható. Jelenleg itt a NOÉn 25 kutya és 2 macska is szedi, tehát naponta több, mint 40! szem fogy. Láthatjátok nagy felhasználók vagyunk.

Felújítási munkálatokba fogtunk !
2014.05.19.
Komoly felújítási munkákat kell végeznünk, mert több helyen elöregedtek a 10-20 éve felállított kennelek/kapuk. Kapuk cseréje, betonozási munkák ( etető építések a haszon és vadállatoknak, lovaknál átjáró beton a látogatók részére, talajcsere, stb.) vár ránk. Ehhez kérjük a segítségeteket és támogatásotokat. Köszönjük :)

Vadon Jani avagy, hogyan kerül a mikrofon mellé a fakanál és a póráz?
2014.04.30.
Vadon Jani a Class FM műsorvezetője, a Morning show sztárja kampányol az adó 1% -ért. Sőt, nem is elég neki egy, rögtön kettőt szeretne.....

Adhat vonal - 2013. beszámoló
2014.04.22.
Magunk is meglepődtünk, hogy 2013. évben milyen sokan éltek az Adhat vonalas támogatási lehetőséggel. A számok minket is megleptek megközelítőleg 18.000 hívást fogadtunk. Köszönjük!

Segítőnap az Állatotthonban!
2014.03.11.
Segítőnapra várjuk a vállalkozó kedvű állatbarátokat március 15.-én, szombaton 10:00 órától az állatotthonban.

Állataink élete az 1 %-on múlik! RAJTAD MÚLIK!
2014.02.18.
Adóbevallási időszak van, ami nagyon fontos számunkra, hiszen a következő évi működésünk múlik rajta. Ilyenkor nyilatkozhat minden állampolgár adója 1 %-áról, és ajánlhatja fel egy számára fontos alapítvány és egyesület számára munkájuk segítése és elismerése céljából. Rendelkezz adód 1 %-ról, támogasd a NOÉ Állatotthon Alapítvány védenceit és munkáját. A cikkben fontos információk találhatóak az 1 % felajánlásával kapcsolatban.

Közösségi szolgálat a NOÉn!
2014.01.29.
Állatotthonunk is csatlakozott a közösségi szolgálatot teljesítő szervezetekhez, így mire észbe kaptunk már közel 45 lelkes kis diák segédkezett védőszárnyaink alatt :) Mi ez a közösségi munka? Mit érdemes tudni róla? Hogyan/hol lehet jelentkezni? Minden fontos infó megtalálható a cikkben!

Segítenél? Legyél a NOÉ család tagja!
2014.01.15.
Angol és német fordításhoz keresünk önkénteseket. Csatlakozz Te is !Limitált darabszámú naptár!
2014.01.02.
Már csak néhány darab naptár maradt... Ha még nincs, de szeretnél ne késlekedj, vásárolj. Minden naptár mellé egy kis meglepetéssel kedveskedünk! Vásárlásoddal a NOÉ Állatotthon védenceit támogatod!

Segíteni szeretnék!
2013.12.19.
Látogatóink gyakran kérdezik, hogyan tudnának segíteni állatotthonunknak.

Emlékezetes karácsony a segítségetekkel! Köszönjük!
2013.12.17.
Évről-évre csatlakozunk ahhoz a jótékonysági akcióhoz, amelynek keretei között adományokat gyűjtünk rászoruló családok számára. A NOÉ "kis" családja idén is kitett magáért...

Karácsonyi ajándék Mindenkinek!
2013.11.27.
Szeretnénk Mindenki figyelmébe ajánlani egy olyan karácsonyi ajándék ötletet, mely mindenkit boldoggá tesz!

2014-es NOÉs Asztali naptár az Állatotthon védenceivel!
Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 9 10 11 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül