Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 | Következő
Legyél NOÉ Támogató Klubtag!
2014.11.20.
A NOÉ Állatotthon Támogató Klubja folyamatosan várja tagok jelentkezését, hogy 'sok kicsi, sokra megy' alapon minél többen támogassák az Alapítvány működését és tevékenységét. Mit kell tenned, hogy klubtag legyél?

Karácsonyi kívánságlista a NOÉ gazdasági udvaráról
2014.11.15.
A kutyák mindenbe beleugatnak, a macskák meg csak kényesen nyervákolnak ... de talán a Jézuska meghallja a gazdasági udvar egyéb lakóinak kérését is! Mert, hogy George és Panka tollba mondta nekik mire lenne szükségük.

Karácsonyi gyűjtés a rászoruló családok és hajléktalanok javára
2014.11.14.
Állatotthonunk idén is csatlakozott a KARMA Egyesület, a Budapest Bike Maffia, valamint a Családsegítő Egyesület által szervezett, és a GARMIN.hu által támogatott gyűjtéshez.
A gyűjtés 2014. december 5-ig tart!
Hogy pontosan mit gyűjtünk és az adományátvételi pontokról részletesen a cikkben!

Keverék kutyáink karácsonyi kívánságai
2014.11.14.
Babák, kölykök, fiatalok, felnőttek és idősek, feketék, fehérek és tarkák - ők a mi szemünk fényei,a KEVERÉK kutyák! Mert nincs náluk szebb, nincs náluk tökéletesebb, nincs náluk értékesebb! Reméljük az Ő Jézuskájuk is bőkezű lesz, és az Ő karácsonyfa részük alja is tele lesz. Megérdemlik!

Kíváság
2014.11.13.

Kölyökkutya tápra lenne szükségünk
2014.11.03.
ANGYALOK! KISKUTYÁINK SZÁMÁRA KÖLYÖKTÁPRA VAN SZÜKSÉGÜK!
Jelenleg 6 család, több mint 20 kölyök áll gondozásunkba.
A kis siserehad hatalmas felelősséget ró állatotthonunkra, hiszen élelmezésük mellett, gondoskodunk kell oltási programjukról, chipezésükről is.

Az autónk hősi halált halt
2014.10.20.
Erre mondják, szegény embert, még az ág is húzza ...
Az autónk hősi halált halt, azonnali megoldásra van szükségünk a pótlására, segítsetek Angyalok! Most nagy a baj,mert ott tartunk, hogy nem tudunk elmenni az állatoknak szánt élelemért, már ma is csak a felét tudtuk beszerezni és holnap már nincs mivel elindulni ... :(

MEGLOPTÁK A NOÉ ÁLLATOTTHONT
2014.10.15.
Borzasztó dolog történt velünk. Egy éjszaka alatt ELLOPTÁK AZ ÖSSZES OSZLOPOT, amit leástunk az új legelő, kaszáló körbekerítésére. Több,mint 160 darab 220 cm-es, kb. 10 cm átmérőjű nyárfa rönkoszlopot döntöttek ki és loptak el a NOÉ Állatotthon mellett található területről.

FRISS EGÉSZSÉGÜGYI KÍVÁNSÁGLISTA!
2014.09.30.
Angyalok, Sokszor kérdezitek, hogy mire van a legnagyobb szükségünk, mit hozzatok, küldjetek védenceinknek.
Most megint konkrét kéréseink lennének felétek!

SENIOR és LIGHT tápra lenne szükségünk kutyusaink részére!
2014.09.26.
Idős és / vagy súlyproblémákkal küzdő kutyusaink részére jó minőségű Senior és Light tápra lenne szükségünk. A gyártója teljesen mindegy, a lényeg, hogy speciális táplálásra szoruló kutyák megkaphassák a számukra ideális összetételű élelmet.

Miért joooóóó a NOÉ Támogató Klub tagja lenni?
2014.09.23.
Mert mióta az eszemet tudom, szerettem volna segíteni az állatokon, de nem mindig volt lehetőségem arra, hogy kijárjak az Állatotthonba és ott segítsek, vagy személyesen juttassak el nekik adományokat. Azt viszont meg tudtam tenni, hogy minden hónapban kigazdálkodjam a nekik szánt összeget. Mert minden forint számít. És még egyszer sem bántam meg, hogy félretettem nekik azt a pénzt…

Üstház kerestetik!
2014.09.22.
Üstházunk hosszú idő után végül beadta a kulcsot, ezért az alábbi paraméterekkel rendelkező új munkatársunkat keressük :) Tehát az igények: legalább 200 literes, vastag falú, olajos-, vagy abroncsos hordó (ebből kerül kialakítása az egyedi igényeket kielégítő üstházunk) :)

Szemezz velünk :)
2014.09.17.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.

Támogatói 2015ös asztali naptár!
2014.09.15.
Ne maradj le róla! Megérkeztek a 2015ös asztali naptárak havonta változó, az állatotthon védenceit ábrázoló csodálatos képekkel.

LEGYÉL JÓFEJ ÉS TRENDI! - EREDMÉNYHIRDETÉS!
2014.09.08.
A GARMIN által támogatott nyereményjátékunkon az akció időtartama alatt 173.450 Ft adományt gyűjtöttünk, amely részben fedezi augusztus havi állatorvosi költségeinket. Köszönjük!

Támogasd védenceinket, vásárolj NOÉs falinaptárat!
2014.09.04.
Frissen, ropogósan, korlátozott darabszámmal megérkezett a 2015-ös, A3 méretű, az állatotthon védencei által népszerűsített falinaptár, amelynek megvásárlásával a NOÉ Állatotthont támogatod.

Felszerelték a Közös Lábos kerítéseket
2014.09.03.
A nyáron második alkalommal töltötte meg a Közös Lábost Bezelics Ildikó a NOÉs védencek javára. A tavalyi akcióhoz hasonlóan a cél most is biztonsági kerítések beszerzése és felszerelése volt.

Rönk oszlopoknak lennénk végleges gazdái!
2014.08.28.
Nagylelkű támogatónknak köszönhetően az Állatotthon mellett lehetőségünk lenne 3-6 hektár szántóföldet hasznosítani legelőnek vagy kaszálónak. Nagy lehetőség ez nekünk hiszen több száz olyan állatunk van, akik élelmezése így minőségibb, kényelmesebb és nem utolsó sorban sokkal gazdaságosabbá válhatna.

Hogyan lehet belőled fekete öves önkéntesmester?
2014.08.21.
"Segítenék, de hát annyira nincs időm" - "Lennék én önkéntes, de nem fér bele a napirendembe" - ezek a leggyakrabban ismételgetett mondatok, ha az ember hirtelen a közösségi munka lehetőségével szembesül. Nos, egyrészt a dolog 2016-tól kötelező lesz a középsulikban (addigra 3 év alatt 50 óra önkéntes melót kell letudnia egy diáknak ahhoz, hogy érettségit szerezzen), másrészről viszont önkéntesnek lenni legkevésbé sem időrabló dolog.Tanka Balázs, a Turbo énekese járt utána a különböző lehetőségeknek, és annak, hogyan lehet valakiből igazi, fekete öves önkéntesmester!

Coolpet hűsítő matracokra gyűjtünk!
2014.07.25.
A kánikulában nagyon rizikós szállítani az állatokat, főleg, ha valakinek csak egy régi lepukkant, légkondicionáló nélküli dobozos autója van erre a célra – mint nekünk. Kerüljük is ezeket a helyzeteket, de van amikor nem lehet mit csinálni, mert az állatorvoshoz muszáj elmenni.
Mivel belátható időn belül esélyünk sincs légkondicionált autót venni, a kánikula viszont itt van a nyakunkon, ezért átmeneti megoldásnak coolpet matracokat szeretnénk vásárolni.Mivel belátható időn belül esélyünk sincs légkondicionált autót venni, a kánikula viszont itt van a nyakunkon, ezért átmeneti megoldásnak coolpet matracokat szeretnénk vásárolni.
Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül