Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Következő
Adhat vonal - 2015. évi beszámoló
2016.02.18.
Magunk is meglepődtünk, hogy 2015. évben milyen sokan éltek az Adhat vonalas támogatási lehetőséggel. A számok minket is megleptek megközelítőleg 43.000 hívást és SMS-t fogadtunk. Köszönjük!

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2015.11.29.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethető, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!

Szemezz velünk 2016-ban is :D
2015.09.25.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.

Dísznövények vásárlásával is támogathatod munkánkat...
2015.09.14.
A TrendKert jóvoltából minden megvásárolt gyönyörű dísznövény csomag után 500 Ft adománnyal támogathatod a NOÉ Állatotthon Alapítvány munkáját.

Köszönjük! Együtt vagyunk jóban rosszban!
2015.09.11.
Drága Angyalok, Ti pontosan tudjátok, hogy az életünk egyik meghatározó pillére a személyi jövedelemadókból felajánlható 1 százalékok összege. 2014. adóévben támogatóink úgy gondolták, hogy nagyjából 78 millió forint értékben támogatnak minket ezzel a lehetőséggel! Nagyon köszönjük, Nektek köszönhetően folytathatjuk a munkát! Tudjátok CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Papír kéztörlőre és az egyszer használatos gumikesztyűre lenne szükségünk!
2015.07.24.
Hatalmas mennyiségben fogy az állatok körül a papír kéztörlő és a gumikesztyű. Ezért kérjük, hogy aki ilyesmivel tudna minket támogatni tegye ezt meg. Minden félének nagyon örülünk, de ha kérhetjük gumikesztyűből az egyszer használatos L vagy XL méretet szeretnénk kérni.

Segíts megvédeni Őket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét!
2015.06.23.
Védelmet kérünk kutyusaink számára! Mi már megmentettük őket a szenvedéssel, betegséggel és éhezéssel teli, sivár szeretet nélküli életükből. De néhány apró élősködő továbbra is szeretné megkaparintani! A bolhák a vérükre pályáznak, a kullancsoknak az életük kell! Segíts megvédeni Őket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!

Adhat vonal - 2014. beszámoló
2015.05.31.
Magunk is meglepődtünk, hogy 2014. évben milyen sokan éltek az Adhat vonalas támogatási lehetőséggel. A számok minket is megleptek megközelítőleg 28.500 hívást és SMS-t fogadtunk. Köszönjük!

SZURKOLJ és TÁMOGASS! Vivicittá 2015
2015.04.15.
SZURKOLJ a NOÉ Állatotthon futó csapatának és TÁMOGASD célunkat a 30. Telekom Vivicittá futáson! Adományoddal most a kistestű kutyáknak teljesen újonnan épülő részlegünket és a mellette található karantén fejlesztését támogathatod. Támogasd a jougyekert.hu oldalunkon valamelyik Nagykövetünk adománygyűjtését. És gyere el szombaton és vasárnap a Margitszigetre, hogy együtt szurkoljunk a NOÉ futóknak!

TALICSKÁZÓS SEGÍTŐNAP 2. FELVONÁS!
2015.04.08.
Most szombaton, újratöltve!
TALICSKÁZÓS SEGÍTŐNAP 2. FELVONÁS! szombaton (2015.04.11.)
a NOÉ Állatotthon központi részlegén!
Dolgos, szorgalmas kutyáink elkezdték megásni az 5-ös metró nyomvonalát az Állatotthon területén. Kicsit elsiették a dolgot, így kénytelenek vagyunk a fáradtságos munkával kiásott gödröket, árkokat, barlangrendszereket betemetni, elrendezni.

NOÉ Állatotthon, az ÉLETOtthon - a Te segítségeddel! 2
2015.03.27.
Időnk nagy részét a NOÉ Állatotthonban töltjük, 1.000 mentett védencünket ellátjuk, kezeljük, ápoljuk. Fogadjuk a látogatókat, iskolás és óvodás csoportokat. Dehogy, nem panaszkodunk, sőt! Ezt imádjuk, ezért élünk, hosszabb időt nem is tudnánk eltölteni a NOÉ Állatotthon nélkül ... Néha mégis kiszabadulunk és elmegyünk kirándulni ... na persze ezt is NOÉs módon, csak és kizárólag az állatainkkal, és ahogy ez tőlünk megszokott, nem csak kutyákkal :)

Összeadtátok! Köszönjük!
2015.03.17.
Adományozz ÉLETET! adománygyűjtő akciónk, a NOÉ Állatotthon kórház részlegének felújítására első szakasza sikeresen lezárult! Köszönjük Nektek, hogy összegyűlt a munkálatok megkezdéséhez szükséges összeg. Hétfőn kezdődik a nagy felújítás!

Nagyon sürgősen HYPO-ALLERGEN kutyatápra lenne szükség
2015.02.27.
SOS SOS SOS!
Nagyon sürgősen HYPO-ALLERGEN kutyatápra lenne szüksége a NOÉ Állatotthon védenceinek!
Angyalok, több kutyusunk csak és kizárólag hypo-allergen kutyatápot ehet. A készleteink teljesen kifogytak, ezért kérünk Titeket, hogy amennyiben módotokban áll lepjétek meg védenceinket ilyen speciális táppal.

LEGYÉL TE IS A NOÉ JÓ-ÜGYI FUTÓ NAGYKÖVETE!
2015.02.26.
Fuss a NOÉ csapatában a Vivicittán és segíts adományokat gyűjteni!
Olyan Angyalokat keresünk, akik most egy igazi JÓ ÜGYÉRT futnának és közben támogatókat szereznének a kezdeményezésünknek! Nem szoktál hosszú távokat futni, esetleg csak gyalogolnál? Nem probléma, hiszen Te választhatod ki a távot, amelyikre nevezel!

Hogyan segíthet!
2015.02.13.
Összegyűjtöttük, milyen módon lehet segíteni alapítványunknak, illetve a nálunk élő állatoknak. Természetesen nem csak adományozással segíthetnek az állatbarátok - számos más lehetőség is van, amivel támogathatják a menhelyet és kis lakóit!

NOÉ Állatotthon az ÉLETOtthon - a Te segítségeddel!
2015.02.13.

Személyei jövedelemadód 1%-val, most Te is segíthetsz, hogy minél több rászoruló kaphasson még egy esélyt!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42

ADOMÁNYOZZ ÉLETET!
2015.01.08.
Mi történik egy gázolást túlélő kutyával? Hová kerül hosszú évek után a láncra vert állat, akit végre megmentett valaki? Ki ápolja a bántalmazott, megkínzott állatokat?
Az Adjukössze.hu oldalon futó gyűjtőakciónk célja a NOÉ Állatotthon kórházrészlegének felújítása. Az adománygyűjtés 2015. március 5-ig tart. Kérjük, segítsetek egy megosztással, és járuljatok hozzá kórházrészlegünk felújításához, hogy állataink jó körülmények között rehabilitálódhassanak és gyógyulhassanak. Hálásan köszönjük!

KUTYAHOROSZKÓP könyv és a NOÉt támogatod!
2014.12.13.
Megjelent a Kutyahoroszkóp című könyv. A könyvben Vágó Ágnes a szerző, ismert emberek kutyáin keresztül mutatja be a horoszkópjegyekhez tartozó kutyákra jellemző tulajdonságokat. Minden egyes eladott példánya egyben a NOÉ Állatotthon Alapítvány védenceit támogatja. Megvásárolható többek között a NOÉt támogató keverékkutya.hu webshopban is. RENDELD MEG ITT MOST, így duplán támogathatsz!!

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2014.12.09.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethető, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!
Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül