Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 | Következő
Was kann ich spenden? ( Aktuellste Version vom 10 November 2009)
2009.11.20.
Oft werdenwir von unseren Besuchern gefragt, was gerade in unserem Tierheim am dringendsten benötigt wird. Was sollen sie mitbringen und was sollen sie spenden?

Kiürült az éléskamránk!
2009.11.18.

FOGYÓBAN A SZÁRAZTÁP!

Kiürült az éléskamránk. Köszönettel fogadna állatotthonunk - és nagy szükség lenne - nagyobb mennyiségben száraztápra, konzervekre, de ha van otthon felesleges tészta, rizs, szárazkenyér, a lányok a főzésnél annak is nagy hasznát vennék.

Köszönjük!

On-line bankkártyás adományozás!
2009.10.08.
A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány által működtetett és az OTP Bank által támogatott adományozási portál (www.adhat.hu) segítségével lehetőség van on-line bankkártyás adományozásra.
Részletek itt , on-line adományozás itt.

Drótháló-felajánlók figyelem!
2009.09.15.
Figyelem! Keressük azt a kedves felajánlót, aki felajánlotta segítségét drótháló beszerzésével kapcsolatban fórumunkon.
Ezúton üzenjük neki, hogy szerdán szeretettel várjuk fél 5 és 5 között az állatotthonban és köszönjük szépen ezúton is a felajánlást!

Vigyázat, csalók!
2009.09.01.
Alapítványunk tudomására jutott, hogy ismeretlen tettes vagy tettesek pénzt és aláírást gyűjtenek Budapest utcáin a Noé Állatotthon Alapítvány nevében. Felhívjuk mindeki figyelmét, hogy alapítványunk NEM gyűjt az utcán, semmilyen utcai tevékenységet nem végez. Kérjük, ha Ön találkozik a csalókkal, azonnal értesítse a rendőrséget!

Get to know us!
2009.08.27.
As the largest animal shelter in Budapest we rescue animals since 1992 that were tortured, had an accident or have suffered the hardship.
The 3,5 acre site means in many cases the final home for about 600 animals, including dogs, cats, pigs, goats, sheep, emu, rabbits, guinea pigs, chickens and hens, ducks and gees, deer, exotic birds, pigeons, crow, buzzard, turtles, raccoon and cattle.

Lernen sie uns kennen!
2009.08.27.
Als größtes Tierheim Budapests retten wir seit 1992 Tiere, die gefoltert wurden, Unfall erlitten haben oder die Not leiden mussten. Das 3,5 Hektar große Heimgelände bedeutet in vielen Fällen das endgültige Zuhause für ca. 600 Tieren, darunter Hunde, Katzen, Schweine, Ziegen, Schafe, Emus, Kaninchen, Meerschweinchen, Hähnchen und Hühner, Enten und Gänse, Rehe, Hirsch, exotische Vögel, Tauben, Krähe, Mäusebussard, Schildkröten, Marder und Rinder.

Szavazz ránk!
2009.08.07.
FIGYELEM! ÚJ VIDEÓ! Szavazz ránk a PEPSI játékában, hiszen állataink mindent megtettek, hogy bekerüljenek a TV-be! Ebben most Te is segíthetsz, ha a mi kisfilmünkre szavazol! Már két filmünk is fut - kétszeresen szavazhatsz! Akár minden nap!

Vásárolj az állatokért!
2009.07.11.
A ConCorde Elektronik Kft. webáruházában most úgy vásárolhat minőségi műszaki termékeket, hogy közben alapítványunkat is segíti! Ön olcsóbban, nagykereskedelmi áron kapja meg a termékeket, alapítványunkat pedig a beszerzési- és nagyker ár közti különbözettel támogatja a cég!

Rokkantkocsi-átalakító önkéntest keresünk!
2009.07.03.
Balesetes Igló kutyusunknak számára szükségünk lenne egy kétkerekű kis kocsira, mellyel részlegesen béna hátsó felével is tudna közlekedni. Korábban is volt már hasonló kutyusunk, aki után maradt hátra a célnak megfelelő kétkerekű kiskocsi, ám ezt át kellene alalkítani a kis Iglo számára.

Parlagfűirtás szombaton
2009.07.01.
Szombaton minden vállalkozó szellemű önkéntesünket paralgfű-irtásra várjuk. Tudjuk, hogy ez nem igazán népszerű foglalatosság és mindenki inkább kutyát sétáltatna, de nagyon fontos, hogy a mezőt újra rendberakjuk és a növő paralagfüvet eltávolítsuk. Kérjük, aki teheti, segítsen!

Elindult a Támogató Klub honlapja!
2009.05.10.
Elindult Támogató Klubunk honlapja! A honlapra a Klub tagjai már elkezdhetik feltölteni személyes adatlapjukat és a fórumba is beléphetnek. Várjuk a további csatlakozókat!

Vízvezeték-szerelő önkéntes kerestetik!
2009.04.29.
Sürgősen keresünk olyan vízvezeték-szereléshez értő önkéntest, aki kórházunkban megjavítaná az orrán-száján folyó csapot. A csap már régóta rosszalkodik, de mára szinte használhatatlanná vált, így nagy nehézségekbe ütközik az állatok fürdetése, a mosogatás...

Új sétáltatási rend
2009.04.06.
2009 április 11-től a kullancsveszély miatt új sétáltatási rendet léptetünk érvénybe. Kérünk mindenkit, aki sétáltatási céllal érkezik, hogy kövesse a sétáltatás koordinlására kijelölt önkéntesek utasításait!

Színpad, sörpad kerestetik!
2009.03.31.
Április 18-i rendezvényünkhöz keresünk olyan állatbarát céget (pl. rendezvényszervező, stb), mely rendelkezésünkre tudna bocsájtani ingyen vagy minimális árért színpadot, sörpadokat.

Támogató Klub
2009.03.31.
A Noé Állatotthon Alapítvány Támogató Klubját állatbarát önkéntesek hozták létre, azzal a céllal, hogy fix havi bevételt teremtsenek az állatotthonnak, melyre az alapítvány minden hónapban számíthat.

Marley és én
2009.03.09.
Március 14-én és 15-én a Cinema City Arénában a mozi előterében elhelyezett gyűjtőbe rakhatják adományaikat azok az állatbarátok, akik állatotthonunkat szeretnék támogatni.

PET-palackkal a hontalan állatokért
2009.02.20.
A PET-palack akciót meghosszabbítottuk, így további értesítésig a palackok folyamatosan leadhatóak az állatotthonban!

Noé plakát-kampány az utcákon
2009.02.05.
A Nemzeti Civil Alapprogram működési pályázatán ugyan nyertünk egy kisebb összeget 1%-os kampány a céljára, azonban ez korántsem lett volna elég, ha nem siet a segítségünkre a Navi-Gate Kft és közbenjárásuknak köszönhetően az Insomnia Reklámügynökség kreatív csapata, akik nemcsak elkészítették idei 1%-os kreatívunkat, de a kampány lebonyolítását is felvállalták és anyagilag is szponzorálták.

Segítsen adója 1%-ával, hogy tovább működhessünk!
2009.01.21.
Mi már érezzük a gazdasági válság hatásait. Egyre több állatot akarnak leadni saját gazdáik és egyre kevesebb az adomány. Hogyan fogunk tudni segíteni az ablakon kidobott Mayákon, a megskalpolt Lacikákon, a lapáttal szétvert Zorkókon, a meszesgödörbe dobott és megvakult Origókon, az elhagyott, kidobott, elárvult állatokon?




Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül