Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 | Következő
Lernen sie uns kennen!
2009.08.27.
Als größtes Tierheim Budapests retten wir seit 1992 Tiere, die gefoltert wurden, Unfall erlitten haben oder die Not leiden mussten. Das 3,5 Hektar große Heimgelände bedeutet in vielen Fällen das endgültige Zuhause für ca. 600 Tieren, darunter Hunde, Katzen, Schweine, Ziegen, Schafe, Emus, Kaninchen, Meerschweinchen, Hähnchen und Hühner, Enten und Gänse, Rehe, Hirsch, exotische Vögel, Tauben, Krähe, Mäusebussard, Schildkröten, Marder und Rinder.

Szavazz ránk!
2009.08.07.
FIGYELEM! ÚJ VIDEÓ! Szavazz ránk a PEPSI játékában, hiszen állataink mindent megtettek, hogy bekerüljenek a TV-be! Ebben most Te is segíthetsz, ha a mi kisfilmünkre szavazol! Már két filmünk is fut - kétszeresen szavazhatsz! Akár minden nap!

Vásárolj az állatokért!
2009.07.11.
A ConCorde Elektronik Kft. webáruházában most úgy vásárolhat minőségi műszaki termékeket, hogy közben alapítványunkat is segíti! Ön olcsóbban, nagykereskedelmi áron kapja meg a termékeket, alapítványunkat pedig a beszerzési- és nagyker ár közti különbözettel támogatja a cég!

Rokkantkocsi-átalakító önkéntest keresünk!
2009.07.03.
Balesetes Igló kutyusunknak számára szükségünk lenne egy kétkerekű kis kocsira, mellyel részlegesen béna hátsó felével is tudna közlekedni. Korábban is volt már hasonló kutyusunk, aki után maradt hátra a célnak megfelelő kétkerekű kiskocsi, ám ezt át kellene alalkítani a kis Iglo számára.

Parlagfűirtás szombaton
2009.07.01.
Szombaton minden vállalkozó szellemű önkéntesünket paralgfű-irtásra várjuk. Tudjuk, hogy ez nem igazán népszerű foglalatosság és mindenki inkább kutyát sétáltatna, de nagyon fontos, hogy a mezőt újra rendberakjuk és a növő paralagfüvet eltávolítsuk. Kérjük, aki teheti, segítsen!

Elindult a Támogató Klub honlapja!
2009.05.10.
Elindult Támogató Klubunk honlapja! A honlapra a Klub tagjai már elkezdhetik feltölteni személyes adatlapjukat és a fórumba is beléphetnek. Várjuk a további csatlakozókat!

Vízvezeték-szerelő önkéntes kerestetik!
2009.04.29.
Sürgősen keresünk olyan vízvezeték-szereléshez értő önkéntest, aki kórházunkban megjavítaná az orrán-száján folyó csapot. A csap már régóta rosszalkodik, de mára szinte használhatatlanná vált, így nagy nehézségekbe ütközik az állatok fürdetése, a mosogatás...

Új sétáltatási rend
2009.04.06.
2009 április 11-től a kullancsveszély miatt új sétáltatási rendet léptetünk érvénybe. Kérünk mindenkit, aki sétáltatási céllal érkezik, hogy kövesse a sétáltatás koordinlására kijelölt önkéntesek utasításait!

Színpad, sörpad kerestetik!
2009.03.31.
Április 18-i rendezvényünkhöz keresünk olyan állatbarát céget (pl. rendezvényszervező, stb), mely rendelkezésünkre tudna bocsájtani ingyen vagy minimális árért színpadot, sörpadokat.

Támogató Klub
2009.03.31.
A Noé Állatotthon Alapítvány Támogató Klubját állatbarát önkéntesek hozták létre, azzal a céllal, hogy fix havi bevételt teremtsenek az állatotthonnak, melyre az alapítvány minden hónapban számíthat.

Marley és én
2009.03.09.
Március 14-én és 15-én a Cinema City Arénában a mozi előterében elhelyezett gyűjtőbe rakhatják adományaikat azok az állatbarátok, akik állatotthonunkat szeretnék támogatni.

PET-palackkal a hontalan állatokért
2009.02.20.
A PET-palack akciót meghosszabbítottuk, így további értesítésig a palackok folyamatosan leadhatóak az állatotthonban!

Noé plakát-kampány az utcákon
2009.02.05.
A Nemzeti Civil Alapprogram működési pályázatán ugyan nyertünk egy kisebb összeget 1%-os kampány a céljára, azonban ez korántsem lett volna elég, ha nem siet a segítségünkre a Navi-Gate Kft és közbenjárásuknak köszönhetően az Insomnia Reklámügynökség kreatív csapata, akik nemcsak elkészítették idei 1%-os kreatívunkat, de a kampány lebonyolítását is felvállalták és anyagilag is szponzorálták.

Segítsen adója 1%-ával, hogy tovább működhessünk!
2009.01.21.
Mi már érezzük a gazdasági válság hatásait. Egyre több állatot akarnak leadni saját gazdáik és egyre kevesebb az adomány. Hogyan fogunk tudni segíteni az ablakon kidobott Mayákon, a megskalpolt Lacikákon, a lapáttal szétvert Zorkókon, a meszesgödörbe dobott és megvakult Origókon, az elhagyott, kidobott, elárvult állatokon?

Hogyan segíthet
2009.01.01.
Összegyűjtöttük, milyen módon lehet segíteni alapítványunknak, illetve a nálunk élő állatoknak. Természetesen nem csak adományozással segíthetnek az állatbarátok - számos más lehetőség is van, amivel támogathatják a menhelyet és kis lakóit!

Letöltések
2009.01.01.
Ha népszerűsíteni szeretné állatotthonunkat, az itt található bannereket, plakátokat használhatja fel.

Tudnivalók az önkéntességről
2009.01.01.
Az önkéntes munkáért sajnos nem tudunk ellátást, fizetést biztosítani, a fáradtságos, poros munkáért a legnagyobb köszönet egy nyálas puszi, félénk farokcsóva, vagy óvatos odabújás védenceinktől. Legtöbb önkéntesünk munka, család, tanulás mellett szakít időt arra, hogy az állatotthonban tevékenykedjen.

Tetőt a hontalan állatoknak
2008.11.27.
Budapest legnagyobb állatotthona arra kéri az állatbarátokat: adományozzák feleslegessé váló kutyaházaikat a menhelyi állatoknak.

Rúdtánc bajnokság az állatokért
2008.07.23.
Íme itt a legújabb lehetőség, hogy támogasd az állatokat! Ha 18 éves elmúltál, magyar állampolgárságú hölgy vagy és szeretsz táncolni, nevezz be a Miss PoleDance Hungary versenyre, az első magyar rúdtánc bajnokságra! A nevezési díjakból befolyt összeget a szervezők állatotthonunknak ajánlották fel!

Ajándékozzon Életet!
2007.12.13.
Ön is azok közé tartozik, akik nem tudják, milyen ajándék lehetne méltó ahhoz, akit szeretnek, tisztelnek és aki igazán fontos Önöknek?
Nekünk van egy nagyszerű ötletünk: ajándékozzon ÉLETET!
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül