Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő
Mégsem altatják el a szamarakat
2013.06.11.
TV2 - Tények: Mégsem altatják el a szamarakat

Árviz: ki menti meg a bajba került állatokat?
2013.06.11.
Zöld övezet
Árvíz idején nemcsak az emberek, hanem az állatok is veszélyben vannak. Ki menti meg a bajba került állatokat, és hova forduljunk segítségért, ha ilyen esettel találkozunk?

Mit jelent a palagáz-forradalom? Nagy remények, nagy környezeti pusztítás? Valóban ez jelentheti a hosszú távú megoldást az energiaválságra?

Meglepetés vendég Márkó
2013.06.09.
M1 - Családbarát: meglepetés vendég Márkó

Éjjel-nappal Budapest
2013.06.06.
Állatotthonunk sajtósa, Kincy saját magát alakítva látható a műsorban.

Éjjel-nappal Budapest
2013.06.05.
Állatotthonunk megjelenik :)

Szépségkirálynők az örökbefogadásért
2013.05.28.
TV2-Mokka
Szépségkirálynők álltak az örökbefogadás élére. Cserháti Tamara, Miss World Hungary 2012, Konkoly Ági, Miss Universe Hungary 2012, Farsang Dorottya, a Sync jótékonysági rendezvény megálmodója és Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője volt a Mokka vendége.

Sync Nights - Szépségkirálynők a NOÉ Állatotthonért
2013.05.28.
TV2 - Mokka
Állatokkal fotózkodtak a hírességek! Minden sztár maga választhatta ki, hogy milyen jószággal szeretne kamera elé állni. A Noé Állatotthonban nem csak kutyusok és cicák élnek, Tolvai Reni például kígyóval, Árpa Attila pedig egy vadmalaccal pózolt. Őket ugyan nem lehet örökbe fogadni, de a közel 450 eb és a 100 macska még gazdira vár. Az alapítvány a fotókkal szeretné erre felhívni az állatbarátok figyelmét. A két szépségkirálynő, Konkoly Ági és Cserháti Tamara is a kezdeményezés mellé állt. Ági elárulta, a szíve szakadt meg a kutyusért, akit ő választott a fotózáshoz…

Sync Nights megjelenések
2013.05.28.
Jótékonysági kezdeményezés

Állatotthonba kerültek a megmentett néhány napos kiskutyák
2013.05.23.
Példaértékű, országos összefogás eredményeként Budapesten egy anyakutya táplálja azokat a kidobott, de életben maradt csöppségeket, akiket Kecskeméten, a Matkói úton találtak a közelmúltban.

Megtaláltuk a legkisebb és legaranyosabb négylábúakat
2013.05.21.
RTL Klub-Fókusz
A Hungexpon megrendezésre került Kutya világkiállításról bejelentkezett a NOÉ Állatotthon Fajtamentő csoportjának képviseletében a legifjabb boxermentő, aki a rendezvényen folyamatosan népszerűsítette a fajtát, és természetesen a NOÉ Állatotthon pultját.

Áfonya és Béfonya az elárvult kecskegidák
2013.05.21.
RTL Klub - Minden Reggel
Meghalt az édesanyja annak a két kiskecskének, akiket a Noé Állatotthon Alapítvány fogadott örökbe. Annyira megkedvelték a jámbor állatokat, hogy az otthon tanító programjában is részt vesznek, melynek során budapesti gyerekekkel ismertetik meg a haszonállatokat és az állattartás szépségeit. Áfonya és Béfonya ma éjfélig várja az adó 1%-okat a Noé Állatotthon Alapítvány részére.

Gyilkos szamarak ölték meg a férfit
2013.05.16.
TV2 - Mokka

Két szamár tépett szét egy 65 éves férfit, Magyarszecsődön. A holttestre az állatok gazdája talált rá a karám bejáratánál. Az áldozatra feltehetőleg hátulról támadtak rá a megvadult patások, majd letépték róla a ruháját és halálra harapdálták. A szamarakat elzárták és megfigyelésük után döntenek a sorsukról. A Tények riportja következik, majd vendégeinkkel magyarázatot keresünk az állatok megdöbbentő viselkedésére. Schneider Kinga, a Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője és Csigás Zoltán, állatpszichológus volt a Mokka vendége, illetve Ottó, a szamár. - A két szamár, amely rátámadt a férfira ugyanilyen fajtájú volt, mint Ottó? - Fajtától függően eltérhet ezeknek az állatoknak a viselkedése, természete? - Tapasztalataid szerint miért vadulhattak meg ennyire ezek az állatok? - Milyen állatok a szamarak, mit kell tudni a viselkedésükről, természetükről? - A sajtóban azt lehetett olvasni, hogy az áldozat volt, hogy etette is az állatokat de már ő is felfigyelt rá, hogy egyre agresszívabbak kezdenek lenni. Mi válthatja ki ennél a fajtánál az agressziót? - Állhat egy ilyen támadás hátterében esetleg valamilyen betegség pl. veszettség, ami indokolná a kegyetlen magatartásukat? Nézd meg a Mokka videóját! A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Rákosmente Majális
2013.05.16.
Már rendhagyó módon idén is meghívást kaptunk a Rákosmente Majálisra, ahol állatsimogatónkkal évről-évre egyre nagyobb tömeget mozgatunk meg!

Elárvult rókák a stúdióban
2013.05.14.
RTL Klub - Minden reggel
A Noé Állatotthon két hathetes kis lakója látogatott el hozzánk. A rókákat a szervezet munkatársai az út mentén kóborolva fogták be, mert valaki elgázolta az anyukájukat.

Ne szedd össze az őzgidákat
2013.05.06.
Klubrádió

Kutyadrámák a hétköznapokban
2013.05.05.
Napló - 2013.05.05. - 3. rész

Családbarát
2013.05.03.
Az állatok és a gyermekek kapcsolata - házi kedvencek és a felelősségvállalás

Mi lesz az elárvult kisrókákkal?
2013.04.23.
TV2 MOKKA

Schneider Kinga a Noé állatotthon szóvivője a Balatonnál talált két kis róka kapcsán mesélt arról, hogy mi a teendő akkor, ha elárvult vadállatot találunk.

- Mikor és, hol találták pontosan a kölyköket? Mi történhetett?
- Mi a teendő, ha valaki vadállatkölyköket talál? Mikor szabad hozzányúlni, elhozni a helyről? Hogyan bizonyosodjunk meg arról, hogy valóban elárvultak, és anyjuk nem csak vadászni ment?
- Tartható-e házi körülmény között róka?
- Hogyan kell őket gondozni? Mit esznek jelenleg, és hogyan/ mikor kell őket más, szilárd táplálékra szoktatni? - Mi lesz a sorsuk, visszaengedik a vadonba őket?

Tolvai Reni kígyót melenget a keblén!
2013.04.22.
Aktív Extra
A szőke énekesnő egy királypitonnal a nyakában mosolygott a kamerába. A fotósorozat célja, hogy a Noé Állatotthonban gazdára váró állatok minél hamarabb szerető gazdát találjanak. Mivel a kampány mellé álló sztárok többsége kutyákat és macskákat választott társnak, Reni megsajnálta a pitont. Később azonban megbánta merész döntését…
Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő