Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő
Nem InfLÓenza, csak hurut
2014.02.23.
Vasárnapi Blikk

Kukából mentették a beteg malacokat
2014.02.23.
blikk.hu
Budapest – Az egyik lakó figyelt fel a rágcsálók jellegzetes visítozására, amely szűnni nem akaróan hallatszott a konténer mélyéről. Felnyitották a szemetes tetejét és ott volt bent a két jószág egy törött terráriummal együtt. Azzal együtt dobta valaki őket a szemétbe. A megmentők azonnal kikukázták szerencsétleneket. A Noé Állatotthon Alapítvány fogadta be őket.

Barikát imád a vörös kandúr
2014.02.21.
blikk.hu
Budapest — Kristóf (3), a vörös kandúr az első találkozás óta élénk érdeklődést mutat az egyhetes bárány, Felhő iránt.

Cicaknak meselnek az amerikai gyerekek
2014.02.11.
TV2 Mokka
Menhelyen élő macskáknak olvashatnak mesét a gyerekek Amerikában, így a macskák társaságot és szeretet kapnak, a gyerekek pedig gyakorolhatják az olvasást.

Ez a bárány múlt éjjel született, Kristóf a pótanyja
2014.02.11.
A Noé Állatotthon a Facebookon tette közzé, hogy gondozásba vettek egy ma éjjel született bárányt. A jószág neve egyelőre Barika, és egyelőre az életben tartásáért küzdenek.

Lili és Félix, avagy együtt gyerek és kutya
2014.01.24.
TV2 - Mokka
A Mokka vendégei voltak Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője, valamint Szabóné Magosi Éva és kislánya Szabó Lili, akikkel Tatár Csilla és Pachmann Péter arról beszélgetett, hogy mit csináljunk házi kedvenceinkkel, ha érkezik a baba.

Szmöre, vetési varjú és egyebek :)
2014.01.23.
Class FM - Morning Show

Sokáig köpködte egymást a két láma
2014.01.23.
Bors Online
Rövid időn belül két láma került egy állatotthonba, de úgy nézett ki, nem férnek össze. George, a kiöregedett tenyészcsődör és Peru, a tönkrement vándorcirkusz egykori lakója egyfolytában köpködte egymást.

Biztonságban van a kőszegi majom
2014.01.10.
tv2 - Tények

Biztonságba került Pepe, az asszámi makákó, akinek kőszegi gazdája meghalt, és családja már nem tudta gondozni a majmot. Pepét egy kis ketrecben tartották, az udvaron, az állat teljesen legyengült és didergett a hidegben. Most viszont a Noé állatotthonban talált menedéket.

Mókus kálváriája
2014.01.06.
tv2 - MOKKA

Mókus kálváriája 2012-ben kezdődött, a mára már négy éves boxernek azóta lett gazdája, de otthonra még mindig nem talált. Így most együtt keresnek, ki otthont, ki társat. A Mokka vendégei Györe Csilla önkéntes és Mókus, a kutyus voltak.

Szilveszteri kutyapánik
2014.01.02.
tv2 - MOKKA
Rengeteg kutya tűnt el szilveszter éjszaka a petárdázások miatt. Míg számunkra a szilveszter velejárója a mulatozás, zajongás és tűzijátékozás, addig a kutyáknak ez az időszak maga a rémálom. Az év utolsó éjszakáján négyszer annyi kóbor eb kerül a menhelyekre, mint máskor. A hangos durrogtatás és fények miatt pánikba esnek az állatok, elszöknek és képtelenek hazatalálni. Sokszor hetekig bolyongnak az utcán, mire egyáltalán megtalálják őket. A petárdák hangja, állatvédők szerint valóságos állatkínzás, ezért sokkal jobban kell ilyenkor figyelni, főleg a kutyákra, mint máskor. A Mokkában a NOÉ Állatotthon szóvivője, Schneider Kinga válaszolt az alábbi kérdésekre.

Reszkető kutyák a petárdák miatt
2014.01.01.

tv2 - Tények
Rengeteg kutya tűnt el éjszaka a petárdázások miatt. Az egyik budapesti állatmenhelyen azt mondták, folyamatosan ellenőrzik az utcákat, hogy az eltűnt állatokat megtalálják. A petárdák hanga, állatvédők szerint valóságos állatkínzás, ezért sokkal jobban kell ilyenkor figyelni, főleg a kutyákra, mint máskor.

Akár epilepsziás rohamot is kaphat a kutya
2013.12.29.
RTL Klub
Az egyik fővárosi menhelyen azt mondták, szilveszterkor jóval több az otthonról megszökött kutya, mint az év bármely más időszakában.

Betlehemi játék élő állatokkal
2013.12.19.
RTL Klub
A NOÉ Állatotthon Alapítvány egy XVII. kerületi óvodában betlehemezik idén. Az a közös céljuk, hogy miközben a gyerekek megismerik Jézus születésének történetét, barátkoznak a házi állatokkal is.
Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő