Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 
Kedvezményes ivartalanítási és chipezési akció!
2009.11.24.
A NOÉ Állatotthon Alapítvány 2009. december 1. – december 23. között kedvezményes IVARTALANÍTÁSI és CHIPEZÉSI akciót szervez KIZÁRÓLAG XVII. kerületi lakosok kutyái és macskái részére.

Plakát letöltése színes
Plakát letöltése fekete-fehér

Le a szõrmével - Plakátpályázat 2007. eredményhirdetés
2007.12.29.
2007 telére meghirdetett plakátversenyünk zsûrizését az alapítvány vezetõsége, a díjakat felajánló Navi-Gate Kft. és az Insomnia Reklámügynökség közösen végezte.

Húzd le a szõrmét és nyerj egy GPS-t!
2007.11.19.
A Noé Állatotthon Alapítvány "Le a szõrmével" címmel plakátpályázatot hirdet, melynek fõdíja egy, a Navi-Gate Kft. által felajánlott Garmin Nüvi 250 GPS teljes Európa térképpel.

Szõrme. Életre. Halálra.
2006.10.01.
A hazánkban kereskedelmi forgalomban kapható szõrmebundák és kiegészítõk túlnyomó része Ázsiából érkezik, néhány százalékuk származik csak Európából vagy a világ más tájékairól.


Kutyapotty kommandó
2005.10.25.
A kutyapiszok ellen indított fõvárosi kampány csúcspontjaként október 29-én, szombaton nagyszabású kutyás felvonulás lesz, melyhez alapítványunk is csatlakozik. Minden érdeklõdõt, kutyabarátot és önkéntesünket szeretettel várjuk!

Állatok Világnapja - Ivartalanítási kampány
2005.10.03.
Idén is a Magyar Újságírók Országos Szövetségének székháza adott otthont az állatvédõ szervezetek Állatok Világnapja alkalmából tartott, immár hagyományosnak tekinthetõ sajtótájékoztatójának. Az idei év témája a Magyar Állatvédõk Országos Szervezete által létrehozott Ivartalanítási Alap és a hozzá kapcsolódó országos kampány, melyhez a Noé Állatotthon Alapítvány is csatlakozott.

Véget ért az aláírásgyûjtés
2005.06.21.
A PetárdaSTOP Munkacsoport 2005. április 16-án az Országos Választási Bizottság által hitelesített országos aláírásgyûjtést indított az embert és állatot veszélyeztetõ petárdák és kistûzijáték termékek használatának megakadályozása érdekében.

Elkezdõdött az aláírásgyûjtés a petárdák betiltásáért
2005.04.26.
A mai nappal hivatalosan is kezdetét vette a petárdázás betiltatásáért indított aláírásgyûjtés. A PetárdaSTOP! kampányhoz már több, mint 110 civil szervezetet csatlakozott - köztük természetesen alapítványunk is.

Indul a kampány a petárdák betiltásáért
2005.02.03.
Április 26-án, a Csend napján kezdõdik az a népi kezdeményezésként indított aláírásgyûjtés, melynek célja a petárdázás teljes betiltatása. A Noé Állatotthon Alapítvány is tagja a kampányt szervezõ PetárdaSTOP! Munkacsoportnak, melyhez már 106 civil szervezet és számos híresség csatlakozott

Kampány a petárdák betiltásáért
2005.02.02.
A petárdázás teljes betiltása érdekében alakult meg a civil önkéntesekbõl álló PetárdaSTOP Munkacsoport, melynek a Noé Állatotthon Alapítvány is tagja, és ami nemsokára hivatalos aláírásgyûjtést indít a petárdatilalom érdekében. Az országos népi kezdeményezés célja, hogy a Kormány módosítsa a polgári célú pirotechnikai tevékenységek felügyeletérõl szóló 155/2003.(X.1.) Kormányrendeletet annak érdekében, hogy játékos pirotechnikai terméket, valamint kistûzijáték terméket természetes személyek engedély nélkül ne vásárolhassanak, ne birtokolhassanak, ne tárolhassanak és ne használhassanak fel.