Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 
A Noé Állatotthon Alapítvány pályázatot hirdet marketing menedzser munkakörre!
2024.07.05.
Csapatunkba olyan marketing-szakembert keresünk, aki képes átfogóan megújítani a Noé Állatotthon Alapítvány marketingstratégiáját és megjelenési felületeit.

Kedvezményes ivartalanítási és chipezési akció!
2009.11.24.
A NOÉ Állatotthon Alapítvány 2009. december 1. – december 23. között kedvezményes IVARTALANÍTÁSI és CHIPEZÉSI akciót szervez KIZÁRÓLAG XVII. kerületi lakosok kutyái és macskái részére.

Plakát letöltése színes
Plakát letöltése fekete-fehér

Le a szõrmével - Plakátpályázat 2007. eredményhirdetés
2007.12.29.
2007 telére meghirdetett plakátversenyünk zsûrizését az alapítvány vezetõsége, a díjakat felajánló Navi-Gate Kft. és az Insomnia Reklámügynökség közösen végezte.

Húzd le a szõrmét és nyerj egy GPS-t!
2007.11.19.
A Noé Állatotthon Alapítvány "Le a szõrmével" címmel plakátpályázatot hirdet, melynek fõdíja egy, a Navi-Gate Kft. által felajánlott Garmin Nüvi 250 GPS teljes Európa térképpel.

Szõrme. Életre. Halálra.
2006.10.01.
A hazánkban kereskedelmi forgalomban kapható szõrmebundák és kiegészítõk túlnyomó része Ázsiából érkezik, néhány százalékuk származik csak Európából vagy a világ más tájékairól.


Kutyapotty kommandó
2005.10.25.
A kutyapiszok ellen indított fõvárosi kampány csúcspontjaként október 29-én, szombaton nagyszabású kutyás felvonulás lesz, melyhez alapítványunk is csatlakozik. Minden érdeklõdõt, kutyabarátot és önkéntesünket szeretettel várjuk!

Állatok Világnapja - Ivartalanítási kampány
2005.10.03.
Idén is a Magyar Újságírók Országos Szövetségének székháza adott otthont az állatvédõ szervezetek Állatok Világnapja alkalmából tartott, immár hagyományosnak tekinthetõ sajtótájékoztatójának. Az idei év témája a Magyar Állatvédõk Országos Szervezete által létrehozott Ivartalanítási Alap és a hozzá kapcsolódó országos kampány, melyhez a Noé Állatotthon Alapítvány is csatlakozott.

Véget ért az aláírásgyûjtés
2005.06.21.
A PetárdaSTOP Munkacsoport 2005. április 16-án az Országos Választási Bizottság által hitelesített országos aláírásgyûjtést indított az embert és állatot veszélyeztetõ petárdák és kistûzijáték termékek használatának megakadályozása érdekében.

Elkezdõdött az aláírásgyûjtés a petárdák betiltásáért
2005.04.26.
A mai nappal hivatalosan is kezdetét vette a petárdázás betiltatásáért indított aláírásgyûjtés. A PetárdaSTOP! kampányhoz már több, mint 110 civil szervezetet csatlakozott - köztük természetesen alapítványunk is.

Indul a kampány a petárdák betiltásáért
2005.02.03.
Április 26-án, a Csend napján kezdõdik az a népi kezdeményezésként indított aláírásgyûjtés, melynek célja a petárdázás teljes betiltatása. A Noé Állatotthon Alapítvány is tagja a kampányt szervezõ PetárdaSTOP! Munkacsoportnak, melyhez már 106 civil szervezet és számos híresség csatlakozott

Kampány a petárdák betiltásáért
2005.02.02.
A petárdázás teljes betiltása érdekében alakult meg a civil önkéntesekbõl álló PetárdaSTOP Munkacsoport, melynek a Noé Állatotthon Alapítvány is tagja, és ami nemsokára hivatalos aláírásgyûjtést indít a petárdatilalom érdekében. Az országos népi kezdeményezés célja, hogy a Kormány módosítsa a polgári célú pirotechnikai tevékenységek felügyeletérõl szóló 155/2003.(X.1.) Kormányrendeletet annak érdekében, hogy játékos pirotechnikai terméket, valamint kistûzijáték terméket természetes személyek engedély nélkül ne vásárolhassanak, ne birtokolhassanak, ne tárolhassanak és ne használhassanak fel.