Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Átadtuk a tápadományt a Paksi állatmenhelynek
2011.02.10.

Mint arról hétfőn beszámoltunk a segélykérés érkezett a Paksi állatmenhelytől, mely szerint nincs élelmük az állatoknak. Sajnos állandó támogató hiányában már hosszú ideje küszködnek ezzel a problémával, d a helyzet a napokban tényleg válságosra fordult.
A NOÉ Állatotthon Alapítvány egyik fő támogatója a GARMIN, kérésünkre a paksi menhely segítségére sietett. Gyorssegélyként kedden közel 1000 kg tápadományt tudtunk leszállítani Paksra.


Külön köszönjük, hogy felhívásunkra nem csupán a Garmin mozdult meg, de a menhely vezetője, Erzsike jelezte, hogy már többen hívták őt segítő szándékkal. Ezt a nevében és az általa gondozott több száz kutya és cica nevében is köszönjük!

A menhelyen tényleg nagyon sok szép és mi úgy gondoljuk esélyes állat él. Az egyik legnagyobb gond, hogy nincs olyan önkéntes, aki rendszeresen ki tudna járni és fényképeket tudna készíteni az ott élőkről, melyeket lehetne publikálni, hirdetni. Ennek hiányában gyakorlatilag csak befelé áramlanak az állatok, számottevő örökbefogadás nincs. A tápadományon túl az is nagy segítség lenne, ha valaki rendszeresen el tudná végezni ezt a feladatot.

Természetesen visszafelé sem jöttünk üres kézzel. Csau-csau fajtamentő csoportunk átvett egy fiatal, nagyon félénk fekete csau keverék kant.


Hozzánk került Katica, aki nagyon sok éve már a Paksi menhely lakója. Az öreglány minimum 14 éves, bújós, kedves, pacsi osztós, könnyebb megkerülni, mint átugrani, ősz anyóka. Azt reméljük, hogy érte is eljöhet még az álomgazdi.


Illetve gondozásunkba vettünk egy fiatal pincsi-tacskó keverék kislányt, akinek kiszúrták az egyik szemét. Róla a hazaúton kiderült, hogy igazi zeneszakértő, így a neve Violin lett.


És csatolt áruként felfuvaroztunk egy bűbájos szálkásszőrű tacskó kislányt a Futrinka Utca Egyesület Tacskó fajtamentésének.Kérjük, aki teheti, szintén segítse át ezen a nehéz időszakon a paksi menhelyet és juttasson a rászoruló állatoknak élelmet. Az adományok átvételéről egyeztetni lehet:
Menhelyvezető: Gál Tiborné, Erzsike
Telefon:
06-20-455-9983
06-20-248-9282
Vácikai Cerberus Alapitvány (Paksi állatmenhely) Telep: Paks, Váczika dülő

A Paksi menhelyen készült összes fotó megtekinthető ITT!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában