Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

MEGSZOKOTT EGY GÓLYA A NOÉ ÁLLATOTTHONBÓL
2011.01.17.

2011. január 16-án, vasárnap megszökött egy kezelés alatt álló gólya a NOÉ Állatotthonból, Budapestről. A gólya legyengült állapotban került az Állatotthonba, ahol a kezelések és a gondos ellátás hatására kicsit megerősödött és megszökött. Kérjük, aki látja, azonnal értesítse a NOÉ Állatotthon munkatársait a 06 70 38 39 480 telefonszámon, vagy a pr@noeallatotthon.hu címen.

A megszökött, kifejlett gólya szelíd, emberekhez szokott, de megfogni csak akkor lehet, ha nem tud repülni. Mivel jelenleg is kezelés alatt áll, illetve télen nem tud elegendő élelemhez jutni, ezért várhatóan rövid időn belül újra legyengül, és nem tud majd repülni, de addig hosszú távokat megtehet, tehát a megjelenése bárhol várható. Élelem és kezelés nélkül, a hidegben sajnos nem sok esélye van.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány munkatársai kérnek minden állatbarátot, hogy aki látja, a télen igen csak szokatlan látványként felbukkanó gólyát, esetleg meg tudja fogni, az azonnal értesítse az alapítványt a 06 70 38 39 480 telefonszámon, vagy a pr@noeallatottho.hu e-mail címen.


Kérjük, adjon hírt felhívásunkról, ezzel Ön is hozzájárulhat egy gólya megmentéséhez!

Szabadon felhasználható fotók ITT!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában