Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nálunk járt Dr. György István főpolgármester-helyettes
2010.12.18.

Illusztris vendégei voltak szombaton az Állatotthonnak. Dr. György István Budapest főpolgármester-helyettese, országgyűlési képviselő és kollégái látogattak el hozzánk, az állatok karácsonyára. A látogatást régi támogatónk Dr. Balázsné Györgyi szervezte, melyet ezúton is köszönünk neki.

A hideg idő és a szakadó hó sem tántorította el Főpolgármester-helyettes Urat, hogy beszorítsa látogatását zsúfolt programjába. Zoli irányításával boldogan vezettük körbe és büszkén mutogattuk neki az Állatotthon minden zegét-zugát. Meséltünk neki terveinkről, összeismertettük védenceinkkel. Érdeklődéssel hallgatta mindennapos gondjainkat és örömeinket. Felvázoltuk neki, hogy miben lenne szükség az állatvédelemnek és a hozzánk hasonló szervezeteknek állami támogatásra, segítségre. Biztosított minket afelől, hogy elvállalja az összekötő szerepét az illetékesek és közöttünk.

Dr. György István Matuschek Zoli általános iskolás tanára volt, természetesen mind a ketten emlékeztek a múltbéli szép napokra. És, hogy jól érezte magát nálunk és elismeri munkánkat mi sem bizonyítja jobban, hogy ígéretet kaptunk, a következő személyi jövedelemadó 1% felajánlásnál a NOÉ Állatotthon Alapítvány javára rendelkezik.

Munkájához sok sikert kívánunk és várjuk vissza tavasszal, hiszen hóesésben is gyönyörű az Állatotthon, de az igazi szép arcát napsütésben láthatjuk.
A látogatásról készült összes fotó megtekinthető ITT!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában