Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nálunk járt Dr. György István főpolgármester-helyettes
2010.12.18.

Illusztris vendégei voltak szombaton az Állatotthonnak. Dr. György István Budapest főpolgármester-helyettese, országgyűlési képviselő és kollégái látogattak el hozzánk, az állatok karácsonyára. A látogatást régi támogatónk Dr. Balázsné Györgyi szervezte, melyet ezúton is köszönünk neki.

A hideg idő és a szakadó hó sem tántorította el Főpolgármester-helyettes Urat, hogy beszorítsa látogatását zsúfolt programjába. Zoli irányításával boldogan vezettük körbe és büszkén mutogattuk neki az Állatotthon minden zegét-zugát. Meséltünk neki terveinkről, összeismertettük védenceinkkel. Érdeklődéssel hallgatta mindennapos gondjainkat és örömeinket. Felvázoltuk neki, hogy miben lenne szükség az állatvédelemnek és a hozzánk hasonló szervezeteknek állami támogatásra, segítségre. Biztosított minket afelől, hogy elvállalja az összekötő szerepét az illetékesek és közöttünk.

Dr. György István Matuschek Zoli általános iskolás tanára volt, természetesen mind a ketten emlékeztek a múltbéli szép napokra. És, hogy jól érezte magát nálunk és elismeri munkánkat mi sem bizonyítja jobban, hogy ígéretet kaptunk, a következő személyi jövedelemadó 1% felajánlásnál a NOÉ Állatotthon Alapítvány javára rendelkezik.

Munkájához sok sikert kívánunk és várjuk vissza tavasszal, hiszen hóesésben is gyönyörű az Állatotthon, de az igazi szép arcát napsütésben láthatjuk.
A látogatásról készült összes fotó megtekinthető ITT!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában