Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Karácsonyi ajándék Mindenkinek!
2010.12.09.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én ilyenkor, amikor hébe - hóba már hullik a hó és az utcák már karácsonyi díszben pompáznak, a vásárokban íncsiklandó sült gesztenye és forralt bor illata árad, szívesen átadom magam a karácsonyi hangulatnak. Lelki szemeimmel már látom szeretteimet a feldíszített fa körül, amint a mézeskalácsillatban boldogan bontogatják a fényes papírokba és masnikba csomagolt ajándékokat. Én is boldog vagyok, mert mindenkinek sikerült a megfelelő, szép és színvonalas ajándékot beszereznem. És szólnak a karácsonyi harangok . . .

. . . De a valóságban nem harangok, hanem szirénák szólnak. Mindenki rohan, minden üzlet tömve van, minden drága és mit szépítsem a kapható termékek nagy része gagyi! Mit vegyek, hova menjek, hol kapom meg, lesz rá pénzem????? Ez a karácsony????

SZERINTÜNK NEM!

Szeretnénk Mindenki figyelmébe ajánlani egy olyan karácsonyi ajándékötletet, mely mindenkit boldoggá tesz!

2011-es NOÉ-s falinaptár az Állatotthon védenceivel!
A naptár ára: 1.000 FtA falinaptár megvásárolható a www.keverekkutya.hu oldalon található WEBSHOP-ban, illetve személyesen az Állatotthonban (Budapest, XVII. Csordakút utca) a többi NOÉ-s ajándéktárggyal együtt!

A naptár és a többi ajándéktárgy megvásárlásával az Állatotthon védenceit támogatja, így lesz teljes az ünnep és kap ajándékot Mindenki!
A naptárban található képek mindegyike NOÉ-s védenc.Szomorú apropója is van, hiszen sajnos a naptárban szereplő mind három kutya azóta átkelt a szivárványhídon. Nekünk ezért ez a naptár még különlegesebb, hiszen így méltóképpen tudunk megemlékezni Róluk és mindenkiről, aki már nem ünnepelhet velünk!Békés, boldog, meghitt ünnepeket kívánunk minden munkatársunk, önkéntesünk és védencünk nevében!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában