Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Boxermenedékre gyűjtünk
2010.11.18.

Aki ismeri a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának munkáját az tudja, hogy 2006 óta mentjük a bajban lévő, kidobott, sérült, megunt, hányatott sorsú boxereket.

Magunk sem gondoltuk a Fajtamentő csoport megalakulásakor, hogy ilyen nagy számban vannak azok a kutyák, akik a segítségünkre szorulnak. Döbbenet, de nincs olyan hét, hogy ne kerülne hozzánk legalább egy, de néha 3-4 boxer gyepmesteri telepekről, utcáról vagy gazda által leadva.

Sosem mondunk nemet, ha szeretett fajtánk valamelyik tagja bajban van, így előfordul, hogy jóval több boxerünk van, mint helyünk.

Örömmel tapasztaltuk azonban az évek során, hogy önkénteseink és ideiglenes befogadóink száma folyamatosan emelkedik, így ennek hála valahogy mindig megoldottuk a kutyák elhelyezését.

Most Bulldog fajtamentő csoportunkhoz hasonlóan egy régi álmunkat, a Boxermenedék létrehozását szeretnénk valóra váltani.

Ennek megléte már elengedhetetlen, hiszen sok idős boxerünk van, akik nem bírnák ki a zimankós telet egy kinti kennelben (lássuk be, a boxer igaziból kanapéra termett :)

A Boxermenedék a bulldogmenedék mellett, azzal egybeépítve kerülne kialakításra külső kifutók megépítésével együtt.

A két menedék területét egybekerítve a menedékben lévő kutyák biztonsággal, a menhely többi állatától szeparálva lehetnek kiengedve. Így Tóthottó, az állatotthon kicsit túlfűtött szamara sem tudná zaklatni őket :)
Itt kerülnének elhelyezésre a műtét után lábadozó, beteg, kezelésre szoruló boxerek.Kérjük, akinek módjában áll, támogassa Boxermenedékünk létrehozását a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportja számára elkülönített bankszámlaszámra történő utalással: OTP 11710002-20084912
A megjegyzés rovatba kérjük írják be: Boxermenedék létrehozására

Minden segítséget nagyon köszönünk!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában