Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nyilvános Köszönet!
2010.10.22.

A vörösiszap katasztrófa révén példátlan összefogásnak lehettünk szemtanúi és részesei. A humanitárius szervezetek mellett az állatvédő szervezetek is helyt kaptak a mentésben. Köszönjük a Rendőrségnek, Tűzoltóságnak és a Katasztrófavédelmi csoportnak az együttműködést.

Munkánk során rengeteg biztatást, bátorítás kaptunk tőletek, volt miből erőt meríteni! Az ország, sőt túlzás nélkül állíthatom a világ állatbarátai fogtak össze, melynek eredményeként soha nem látott, tapasztalt mennyiségű adomány-áradat lepett el minket. Köszönjük minden állatbarátnak, magánszemélynek és cégnek a nemes ügy érdekében való példátlan összefogást és támogatást.

A beérkezett adományt legjobb tudásunk szerint szeretnénk felhasználni a mentett állatok javára, de természetesen juttatunk/juttattunk belőle a mentésben résztvevő szervezeteknek: Elek-Ágh Állatmhenhely Alapítvány, "Vahur" Ajka és Térsége Állatvédő Egyesület, Állatvédő Egyesület Veszprém, Vackoló Közhasznú Állatvédő Szervezet, PET-Á.K. Egyesület, Ebremény Kutyavédő Egyesület, Lelenc.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában