Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Plüsskutya bolt ?!
2010.08.09.

Orbit egy kis egyszemű pincsi kan kutya, MiniMenhely részlegünk védence. Már jóideje a gondozásunkban van, a gazdijelöltek nem tolonganak érte, noha igazi, problémamentes álomkutya.Panaszra ugyan nincs oka, mert ideiglenes befogadónál 'tengeti' napjait két kutyalány társaságában, de azért egy saját, végleges gazda lenne mégiscsak az igazi számára.
A minap akadt is egy gazdijelölt, aki a szombati Nyílt napjaink egyikén meglátogatta Orbitot, majd jelezte, hogy szeretné örökbefogadni.

A gazdijelölt azonban tűnik mégiscsak összetévesztette a menhelyet a plüsskutya bolttal... de legalább még időben telefonált, hogy meggondolta magát (sajnos manapság már ez is nagy szó...).

Addig még tudtuk tartani az elvárásokat, hogy a kutya legyen kicsi, szobatiszta, ne rágjon, reggel hagyja aludni a gazdit, ne kelljen vele túl sokat gyalogolni, jól kijöjjön macskákkal és szeresse a házikosztot (bár a kérdés, miszerint akkor a főzeléket is megeszi, bevallom kicsit váratlanul ért bennünket, még nem jutott eszünkbe hogy főzeléket csináljunk a kutyáknak....), de a hölgy úgy döntött, hogy egy pincsi neki mégiscsak túl kényes, és problémát okozna mikor utazik vidékre, hogy az ölében fogja 3 óra hosszat.... majd mégiscsak valami "sportosabb" kutya lenne neki jó, amelyik nem ilyen kényes, és nem kell ölben fogni :O Mellesleg Orbit nem is szeret ölben lenni sokáig, de ez most már legyen a mi titkunk...

Végülis örülünk hogy így döntött, mert ha ez kifogás lehet, akkor inkább plüsskutyát kellene örökbefogadnia, az viszont nincs az állatotthonunkban...Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában