Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Plüsskutya bolt ?!
2010.08.09.

Orbit egy kis egyszemű pincsi kan kutya, MiniMenhely részlegünk védence. Már jóideje a gondozásunkban van, a gazdijelöltek nem tolonganak érte, noha igazi, problémamentes álomkutya.Panaszra ugyan nincs oka, mert ideiglenes befogadónál 'tengeti' napjait két kutyalány társaságában, de azért egy saját, végleges gazda lenne mégiscsak az igazi számára.
A minap akadt is egy gazdijelölt, aki a szombati Nyílt napjaink egyikén meglátogatta Orbitot, majd jelezte, hogy szeretné örökbefogadni.

A gazdijelölt azonban tűnik mégiscsak összetévesztette a menhelyet a plüsskutya bolttal... de legalább még időben telefonált, hogy meggondolta magát (sajnos manapság már ez is nagy szó...).

Addig még tudtuk tartani az elvárásokat, hogy a kutya legyen kicsi, szobatiszta, ne rágjon, reggel hagyja aludni a gazdit, ne kelljen vele túl sokat gyalogolni, jól kijöjjön macskákkal és szeresse a házikosztot (bár a kérdés, miszerint akkor a főzeléket is megeszi, bevallom kicsit váratlanul ért bennünket, még nem jutott eszünkbe hogy főzeléket csináljunk a kutyáknak....), de a hölgy úgy döntött, hogy egy pincsi neki mégiscsak túl kényes, és problémát okozna mikor utazik vidékre, hogy az ölében fogja 3 óra hosszat.... majd mégiscsak valami "sportosabb" kutya lenne neki jó, amelyik nem ilyen kényes, és nem kell ölben fogni :O Mellesleg Orbit nem is szeret ölben lenni sokáig, de ez most már legyen a mi titkunk...

Végülis örülünk hogy így döntött, mert ha ez kifogás lehet, akkor inkább plüsskutyát kellene örökbefogadnia, az viszont nincs az állatotthonunkban...Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában