Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

(W)ebnapló 2010.05.10.-16.
2010.05.20.

Ezen a héten nem volt hozzánk kegyes az időjárás, végig szakadt az eső vagy fújt a szél, mely megnehezítette a munkát, ami persze ilyenkor sem áll meg az Állatotthonban.

A nagy viharok miatt megrémült és világgá szaladt kutyák miatt jelentős állatforgalmat bonyolítottunk le, bár hetek óta 150%-os telítettséggel üzemelünk, úgyhogy nem egyszerű dolog kisakkozni, hogyan tudunk újabb kutyát elhelyezni.

Hét új kutya került be a héten, közülük kettőnek szerencsésen meg is lett a gazdája pár napon belül.

Hadúr a 17. Kerületből szökött meg a vihar miatt, érte 2 nap múlva jött a gazdája.Boglárka csak egy villámlátogatást tett a menhelyen, róla még fotót sem volt időnk készíteni, már jöttek is érte a gazdái.
Pocakot a rákosligeti vasútállomáson a két sínpár között fekve találta állatmentőnk. Biztosak voltunk benne, hogy valaki nagyon keresi, mivel egyik combján viszonylag friss, 3-4 hetes műtéti heg volt látható.Visszakerült hozzánk Clio kutyánk, akit még kölyökként fogadtak tőlünk örökbe. A kutyával az volt a probléma, hogy mindig kijött a nyitott(!) kertkapun. Döbbenet. Gazdái nem várták meg, míg ürül neki hely az Állatotthonban, így Cliót a Fővárosi Ebrendészeti Telepről hozták ki önkénteseink.Bekerült egy sérült tacsi, farkát sajnos amputálni kellett és jelenleg is orvosi kezelés alatt áll. 2 hétig csakis eredeti gazdáját keressük!Villont Kőbányán találták egy villamoson. Nagyon kedves, ápolt, jól szocializált kutya, reméljük rátalál eredeti gazdája.Shakespeare-t a X. Kerületben találták egy forgalmas út mellett, ő szintén nem örökbefogadható még, 2 hétig csakis az eredeti gazdáját keressük!Nócsi ideiglenes befogadóhoz költözött a héten, azzal az opcióval, hogy a minden rendben van, akkor örökre maradhat. Drukkolunk neki!Dia kutyánk műtéten esett át a héten, egy daganatot operáltak le orvosaink a bal mellső lábáról. Napokig izgultunk a szövettan eredménye miatt, ami a hét elején érkezett meg. A daganat ún. idegszövetből állt és sajnos rosszindulatú volt, viszont ez a típusú daganat szerencsére ritkán képez áttétet.

Rendhagyó óvodánk tagjai, a borz- és rókakölykök megkapták első oltásukat. Szépen cseperednek és élvezik egymás társaságát.
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában