Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Szitakötők a NOÉ Állatotthon állataiért
2010.03.02.

Pénteken hivatalosak voltunk a Szitakötők Táncegyüttes farsangi báljára, ahol a résztvevők belépődíjként a NOÉ Állatotthon Alapítvány állatait lepték meg ajándékokkal.

A rendezvényen kisebb és nagyobb gyerekek vettek részt, akik nagy örömmel várták az állatotthon képviselőit, és sok szeretettel nyújtották át az általuk gyűjtött ajándékaikat.A résztvevő kislányok és kisfiúk szebbnél szebb ruhákban és jelmezekben parádéztak.A hangulat fergeteges volt, szemlátomást mindenki remekül érezte magát.


Még az a megtiszteltetés is ért bennünket, hogy alapítványunk képviselője húzhatta a tombolanyereményeket, amit a gyerekek csillogó szemmel vártak.Akinek nem jutott a rendelkezésre álló ajándékokból, az sem ment haza üres kézzel. A rendezvény szervezői mindenkit megleptek egy kis csekélységgel.


A tombolajegyekből származó bevétel összegét szintén állatotthonunk állatai kapták, amit ezúton köszönünk ismét.


Nagyon köszönjük, hogy a Szitakötők Táncegyüttes vezetőjének, a táncegyüttes gyerekcsapatának és szüleiknek, hogy adományaikat állatotthonunknak szánták, és szeretettel várjuk őket Állatotthonunkban, hogy megbizonyosodhassanak róla, hogy adományuk a legjobb helyre került.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában