Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Segíteni szeretnék!
2013.12.19.

Látogatóink gyakran kérdezik, hogyan tudnának segíteni állatotthonunknak.

Adóigazolás
2010. január 1. napjától változott a jogszabály, kérjük olvassa el figyelmesen!

1. Magánszemélyeket érintő változás:
2010. januar 1. napjától megszűnik a közcélú adományok kedvezménye (CXVII. szja. tv. 35-38. §)

2. Társasági adó hatálya alá tartozó társaságok esetében a közhasznú szervezettel kötött tartós adományozási szerződés keretében adott támogatás, juttatás, térítés nélkül adott eszköz, nyújtott szolgáltatás bekerülési értekének 20%-a csökkenti az adózás előtti eredményt. LXXXI. társasági adótörvény 7 § z) pontja/

Örökbefogadás
Nagyon nagy segítség, ha örökbe fogad egyet gazdátlan kis védenceink közül! Így kétszeresen is segít, hiszen szerető otthont nyújt egy rászoruló állatnak és a megüresedő helyre mi újabb szerencsétlenül járt kutyát/cicát tudunk befogadni!

Virtuális támogatás
Természetesen lehetőség van jelképes örökbefogadásra is. Állataink virtuális örökbefogadásához válassza ki az adott állatot gazdit kereső vagy végleges lakóink rovatunkból és kattintson az állat adatlapján a Virtuális örökbefogadásra!

Banner elhelyezése
Alapítványunkat azzal is segítheti, ha felhívja ismerősei, barátai, családtagjai figyelmét a felelős állattartásra, a menhely munkájára. A Letöltés menüpont alatt megtalálja bannereinket; kérjük, ha teheti, helyezze el őket weboldalán, hátha segítségével potenciális örökbefogadó vagy támogató érkezik állatotthonunkba!

Önkéntes munka
Folyamatosan fogadjuk önkéntesek jelentkezését is; ha van kedve segíteni az állatok körül, akkor szeretettel várjuk rákoscsabai állatotthonunkban a szombati nyílt napokon délelőtt 10 órától! Bővebben errõl az Információ Önkénteseknek menüpont alatt olvashat.

Támogatói Klub
Aki nem tud rendszeresen kijárni az otthonba, de szeretne egy nagyszerű, állatbarát közösség tagja lenni, mely kifejezetten állatotthonunk megsegítésére jött létre, csatlakozhat Támogató Klubunkhoz!

Tárgyi adomány
Alapítványunk köszönettel fogad bármilyen apró adományt, segítséget, tárgyi felajánlást is kis védencei számára. Honlapunk Mit adományozzak? menüpontja alatt megtalálja, milyen tárgyi adományokra (gyógyszerek, eledel, pórázok stb.) van a legnagyobb szüksége éppen állatainknak.

ADHAT Segélyvonal
Illetve segíthettek a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán:
Hívd a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után add meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára)
SMS küldésre egyelőre nincsen lehetőség.
Jelenleg a T-Home, az Invitel, T-Mobile, valamint a Telenor és Vodafone hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Pénzbeli adományok
A pénzbeli adományokat bankszámlaszámunkra várjuk a kedves állatbarátoktól; az adományok után adókedvezmény vehetõ igénybe. Errõl bõvebben az Elérhetõségeink menüpont alatt olvashat.
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777
Állatotthonunkat on-line bankkártyás adományozással is támogathatja részletek és on-line adományozás itt.

PayPal:
https://www.paypal.com/hu/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=9EBRFvK5Ksr3X5-1TySMW4ZyYZkqc7eT0mdEOmcQhXSbzq2Z8G2ewuMPM4O&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8dd75b1e1ec3ad97b7af62835dd81d5d52

Hagyaték

Hazánkban az állatvédelmi szervezetek, állatotthonok javára történő végintézkedés, hagyományozás nem olyan elterjed, mint külföldön.

Forduljon bizalommal hozzánk, részletes felvilágosítás, információ az info@noeallatotthon.hu címen kérhető.

Kérjük, látogasson el hozzánk és győződjön meg róla személyesen, hogy adománya jó helyre kerül és valóban az állatokat segíti!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában