Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Pocok levele Finnországból
2009.04.24.

Sziasztok! Pocok vagyok és nagyon rossz vagyok. Most hírt adok magamról, majd egy üzenetet továbbítok gazdámtól.

Szóval nem mindig volt lehetőségem ilyen rossznak lenni. Kis koromban olyan szörnyűségek történtek velem, amiket töröltem is az emlékezetemből. Csak arra emlékszem, hogy nagyon fájt a szemem és kidobtak testvéremmel együtt egy kukába. Ott sokáig sírtunk, de ránk találtak, és a Noé Állatotthontól befogadtak. Onnan vett magához gazdám, akivel most Finnországban élek. Időm 90%-at száguldozással, gazdám levadászásával, rosszaságok elkövetésével és murrogással töltöm.

Az üzenet, amelynek átadásával gazdám megbízott, az az, hogy a kutya, macska és ember ételek ugyanolyan aranyos es szeretetre méltó állatok húsából készülnek, mint amilyen én is vagyok. Az hagyján, de megtudtam, hogy ezeknek a “konzerv-állatoknak” nincs gazdája, mint nekem, és borzasztó körülmények között élnek és halnak meg. Nemcsak rajtuk, de a környezeten is sokat segíthetünk azzal, ha csökkentjük a vágóhídi állatokból származó húsbevitelt. Gazdám ezért vegetáriánus, és rávett, hogy naponta egyszer én is vegetáriánus macska kaját egyek. Nem kellett rá sokat unszolnia, mert olyan jó, hogy egyből felhabzsolom. Bar gazdimmal tisztában vagyunk azzal, hogy az ilyen étel beszerzése költséges (Angliából rendeli meg), szeretném ajánlani mindazoknak, akik megtehetik, hogy ilyen tápot vegyenek. (VeggiePets vegetáriánus macska es kutya ételeket forgalmazó cég: http://www.veggiepets.com/acatalog/vegecat_vegan_cat_food.html)

Mivel hányatott sorsom volt kiscica koromban, együttérzek azokkal a “konzerv-állatokkal”, akik napfénytől elzárva, pici ketrecekben tengődnek, majd a vágóhidakon kivégeztetnek. Ha az ilyen cselekmény bűn cicáknál és kutyáknál, sok kitartást minden állatbarátnak, aki ezt az elvet átvezeti a többi állatra is! Murr murr.

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában