Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Macskagyilkosságok Pécelen - nyomravezetőket keresünk!
2009.04.24.

Brutális macskagyilkosságokkal kapcsolatban keresünk nyomravezetőket. Pécelen, a Rákos-patak - Május 1. utca környékén az elmúlt hetekben több macskát is különös kegyetlenséggel megcsonkítottak, illetve kivégeztek.

A lakók összesen 7 macska tetemét jelentették illetve másik három eltűnt macskát keresnek, de elképzelhető, hogy további állatok is érintettek az ügyben. A Rákos-patak környékén tömegével élő vadkacsák száma is látványosan megcsappant az elmúlt hetekben, így vélhetően az elkövető vagy elkövetők nem csak macskákra vadásznak.

Az egyik helyi lakos macskájának két lábát vágták le, egyiket combtőből, a másikat a lábszáránál - bár még élt az állat, amikor megtalálták, az állatorvos már nem tudott segíteni rajta, ahogy a tulajodnos másik macskáján sem, akit vízbe fojtottak és látványosan a szomszéd ház elé helyeztek.

Egy másik környékbeli lakóhoz egy lefejezett macska tetemét dobták be és több más, vízbe fojtott macskát is találtak a környéken. Mindegyik tetemet jól látható helyre helyezték el.

Alapítványunk a lakossági bejelentés alapján feljelentést tett állatkínzás vétsége miatt ismeretlen tettes ellen a gödöllői rendőrkapitányságon, de várjuk azoknak a bejelentéseit, akik bármit tudnak az ügyről, láttak-hallottak bármit, ami összefüggésben lehet a gyilkosságokkal.

Azok bejelentéseit is várjuk, akiknek esetleg az érintett területről állatuk tűnt el vagy akik megkínzott, illetve megölt állatok tetemére bukkantak a környéken, melyeknek köze lehet az ügyhöz.

A bejelentéseket névtelenül is meg lehet tenni, de az esetleg megadott személyes adatokat is bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki a bejelentő beleegyezése nélkül. A bejelentéseket e-mailben az info kukac noeallatotthon.hu címre vagy a 06-30/5201297-es számra várjuk (h-p: 10-15 ó).Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában