Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Beszámoló a péceli telepről (2009.04.08.)
2009.04.08.

A péceli kutyatelepen ma is kint jártak önkénteseink. Megetették, megitatták az ottmaradt állatokat, akiknek már nem tudtunk helyet szorítani az állatotthonban.Azok a szerencsések, akiket sikerült elhoznunk, egyelőre karanténban vannak; április 20-tól lesznek elvihetőek.

A telepen továbbra is iszonyú állapotok uralkodnak; bár vannak kint "gondozók", az állatok ellátásáról egyáltalán nem gondoskodnak. Se víz, se élelem nem volt előttük - ma sem.


A legrosszabb helyen lévő kutyák nagy részét sikerült már kimenekítenünk; reményeink szerint ezek a ketrecek soha nem telnek majd meg újra...Sajnos állatotthonunk férőhelyei is végesek és már nem vagyunk képesek több állatot befogadni, ezért kérjük az állatbarátokat, hogy segítsenek!

Összegyűjtöttük a telepen maradt kutyák adatait és kérjük, hogy aki teheti, fogadjon közülük örökbe!

FIGYELEM! Legfrissebb értesüléseink szerint az állategészségügyi hatóságok megfigyelés alá helyezik a telep kutyáit, mivel azok semmilyen állatorvosi ellátást nem kaptak, így veszettség elleni oltásuk sincs. Amennyiben meghozzák a határozatot, az állatok két hétig nem lesznek elvihetőek. Arról egyelőre nincs információnk, ki fogja ellátni ezidő alatt az állatokat. Kérjük, aki bármelyiket befogadná közülük, az jelentkezzen az állatotthonban!Staffordshire keverék kan, zsemle színű, 4 év körüli. Emberekkel, gyerekekkel kedves, de más kutyák mellé nem ajánljuk.2-3 éves németjuhász keverék kan. Közepes testű, rajzos. Nagyon fél, talán bántalmazták.


3 év körüli, fekete, fehér mellényes keverék kan, domináns természet, csak tapasztalt gazdinak ajánljuk.

3 év körüli, csíkos, domináns természetű staffordshire keverék kan; van rá gazdijelölt a telepen dolgozók szerint, állítólag pénteken viszik el.3-4 éves fehér tacskó keverék kan, bizalmatlan, félős9-10 év körüli kaukázusi, a dolgozók szerint kan, de nem mertünk alányúlni.


4 éves németjuhász keverék kan, hosszúszőrű. Domináns, házőrző alkat.


Másfél éves, félhosszú szőrű barna keverék középtestű kan. Nagyon kedves, bújós.


8 hónapos fekete, fehér tappancsos, közepes testű (de nagyra növőnek látszó) keverék kan. Igazi kölyök még, kedves, ugrálós.


8-9 éves, nagytestű, barna keverék kan. Házőrző típus, de nem vadállat, hagyta magát simogatni.


Fiatal (1,5-2 éves?), rajzos, rövidszőrű németjuhász keverék, de annéál kisebb, vékonyabb testalkatú kan. Retteg az embertől, talán verhették, remeg, reszket, ezért nem is nagyon nyúltunk a szájába, lehet, hogy a kormeghatározás nem pontos.


3 év körüli hatalmas, barnás-vöröses németjuhász keverék kan. Tündéri, bújós, kedves eb, de méretei miatt nem ajánljuk gyerek mellé. Két lábra állva nagyobb némelyik önkéntesünknél.


4-5 év körüli fekete, staffordshire keverék kan. Embercentriuks, kedves, nyugodt kutya, fajtaismerő gazdinak ajánljuk, de akár idős ember mellé is jó lehet.


10 évnél idősebb, hosszabb, szálkásszőrű, közepes testű barnás színű keverék kan. Kedves, bájos öregúr; elég esélytelen.


Másfél év körüli ordas színű keverék kan. Két bolhanyakörvvel találták. Bújós, játékos, feltehetően gazdás.


1 éves fekete, fehér mellényes, rövidszőrű, középtestű kan, az előző kutyushoz hasonlóan, kék színű bolhanyakörvvel találták, gazdás lehet.


6-7 éves rottweiler keverék kan. Kedves, nyugodt, de ijesztően méltóságteljes, tekintélyt parancsoló. A gondozók szerint aranyos kutya.


1 év körüli fekete, fehér mellényes, rövidszőrű, középtestű keverékkan. Kedves, játékos eb.


1-1,5 év körüli fekete-fehér pöttyös, nagytestű, rövidszőrű szetter keverék kan. Fantasztikus kutya, tündéri, aranyos, barátkozó.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában