Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Megújult a honlapunk!
2009.03.30.

2009 április 1-től új honlappal jelentkezünk. Reméljük, hogy olvasóink örömére fog szolgálni a sok hasznos újítás. A honlap egyes részei még fejlesztés alatt állnak, ezért kisebb módosítások még menet közben előfordulhatnak.

Honlapunk felépítése alapvetően nem változott, de néhány menüpontot szétszedtünk, míg másokat a könnyebb áttekinthetőség érdekében összeolvasztottunk.

Legnagyobb újdonság Támogató Klubunk beindulása, valamint a virtuális örökbefogadás, melynek segítségével bármelyik menhelyi állat tartását támogathatják.

Kiemelt helyet kaptak a leadással és örökbefogadással kapcsolatos információk és hamarosan két újabb e-mail címünket is beüzemeljük, hogy gördülékenyebbé tegyük munkánkat, valamint a lakossági hirdetések felkerülését oldalunkra.

Korábbi honlapunkról folyamatosan töltjük át a már gazdira talált állatokat és végleges lakóinkat, így ezek a rovatok még nincsenek teljesen kész, dolgozunk rajtuk.

Reméljük, hogy honlapunk elnyeri tetszésüket!

Ezúton is köszönjük Hermelinnek, hogy elkészítette a honlap teljes programozási hátterét és minden ötletünket megvalósította!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában