Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Segíts Vilmosnak!
2007.06.08.

Öreg Vilmos kutyánk műtétje óta intenzív ápolást igényel. Állatmentőnk, Anita naponta többször is tornáztatja és az állatotthonban rendszeresen, szinte óránként mozgatják, hogy elkerüljék a felfekvések kialakulását.
Sajnos azonban valamilyen érthetetlen okból szegény Vilmos állandóan visszatornázza magát ugyanabba a pozícióba, nem hajlandó máshogy feküdni, így felfekvései egyre súlyosabbak. Kipróbáltunk különböző sprayket, krémeket, aloe vera és egyéb csodaszereket, azonban szegény kutyus felfekvései egyre rosszabbak, gyakorlatilag lukak keletkeztek az oldalán és a hátsóján és belelátni a húsába.
Az állatorvos szerint Bioptron lámpával lehetne kezelni a kutyust, azonban egyelőre alapítványunknak nincs pénze a több százezer forintos lámpába beruházni (bár más beteg kutyusainknál is jól jönne.)
Kérjük ezért az állatbarátokat, hogy akinek van ilyen lámpája és kölcsönadná, vagy esetleg feleslegessé vált, nem használja és felajánlaná állatotthonunknak, az jelentkezzen a 06-30/520-12-97-es vagy a 06-30/221-12-99-es számon vagy az info kukac noeallatotthon.hu címen.


Kérjük, hogy akinek van régi, használaton kívüli, puha matraca (bármilyen sima szivacsmatrac megfelelő), hozza el állatotthonunkba Vilmosnak!
Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában