Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Küzdelmesen indult a hét Szergényben ! 😩
2024.04.30.

Nehezen, küzdelmesen indult a hetünk, tele aggódással, fájdalommal.
Aro tervezett műtétjére igyekeztünk a Tókerti  rendelőbe, egy fotóval a kezünkben, mely Laráról készült a vasárnapi kutyaséta után.
Mivel Aro nem túl kooperatív, ha számára kényelmetlen beavatkozásról van szó, ezért úgy kértünk időpontot orvosainktól, hogy egy esetleges műtéti beavatkozás is beleférjen. Pár napja vettük észre, hogy Aro jobb vállánál egy tyúktojás nagyságú képlet növekedett, apró testéhez képest ez nagyon aggasztó volt. Míg a kivizsgálása és a műtéti előkészületek zajlottak, Lázár doktor úrral elemeztük Lara szájüregéről készült fotót. A doktor úr úgy ítélte meg, hogy azonnali beavatkozást igényel, soron kívül sürgősséggel fogadta. Míg Aro a műtőasztalon feküdt, mi rohantunk vissza Laráért a menhelyre.
Megkezdődött a kivizsgálása, melynél szívzörejeket is találtak, ám a szívultrahang nem mutatott olyan nagy problémát ami az altatást kizárta volna. Felépülését követően ezt is kezeltetni fogjuk. A szájüreg feltárásakor - bár már a fotók is sokkolóak voltak - sajnos nem túl jók a kilátásaink, feltételezhetően rosszindulatú elváltozásról van szó. Orvosaink a lehető legnagyobb gondossággal kitakarították a daganatot, bár a lágyszájpadnál csontosodott részeket nem lehetett teljes mértékben eltávolítani - azokat elsütötték. Larának több fogát is ki kellett húzni, hosszú és fájdalmas
lábadozásra készülünk. Mindkét kutya esetében kértünk szövettani vizsgálatot, aggódva várjuk az eredményt, mely nagyban befolyásolja a további terápiát.  Mindketten menhelyünk kórház részlegében lábadoznak, mindent megteszünk értük, hogy maradéktalanul felépüljenek!


Hálásan köszönjük orvosainknak a gyors és szakszerű ellátás és bízunk Bennetek, hogy most is velünk lesztek, támogatjátok orvosi számlánk kifizetését! 🙏 ❤️


👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom👍 Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma: OTP 11710002 21406267

👍PayPal utalással: 👍PayPal utalással:☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be : "Aro" vagy "Lara"

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Yettel, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Ne feledd Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2024.05.21.!
Noé Állatotthon Alapítvány mostantól így találsz meg minket a listában
adószám: 18169696-1-42

A CSODÁKAT EGYÜTT CSINÁLJUK! ❤️Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában