Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Tangónak segítenétek?
2024.04.23.

Sziasztok Tango vagyok egy növendék fekete gyönyörűség 🖤
Az életem sajnos nem úgy alakult mint ahogyan az a jó kutyáknak ideális esetben meg van írva. Nem tudom hol születtem és azt sem, hol éltem addig a napig, míg valahogyan egy autó alá nem kerültem Eger környékén. Megsérültem. Nagyon. A helyi állatbarátok a segítségemre siettek és mindent megtettek azért, hogy legyen esélyem egy egészséges életre.
A ripityára tört jobb hátsó lábamat össze legózták, de sajnos a jobb mellső lábam is sérült, pontosabban a benne futó idegek.
Mikor a Noé Állatotthon Alapítvány kerültem már túl voltam egy nagy műtéten. A járás eléggé nehézkes volt egy jobb hátsó műtött és egy szinte teljesen béna jobb mellső lábbal.
Bár azt hallottam, hogy a fekete kutyákat nem szeretik az emberek, engem itt mégis mindenki imád. Sőt lett egy saját Angyalom 😇 Csillus 😇 aki hetente kétszer jön hozzám és az egész testemet átmozgatja, masszírozza, próbál rám némi izmot építeni és újra járásra bírni a a lebénult mellső lábamat 🙏 Imádom Őt és Ő is nagyon szeret engem. 💜 Pedig itt azt mesélik a többiek, akik már régebbi motorosok 🏍️ hogy Csilla szíve eddig leginkább a bulldogokért és a boxerekért dobogott. De hát már csak ilyenek a fekete szívrabló hercegek 🖤
Egész jól haladunk a kezdetekhez képest, már használom a korábban bénán lógó lábamat 🙏 de nagyon jó lenne, ha el tudnék menni legalább két hetente egyszer úszni, mert ott igazán könnyen tudnának nekem izmot építeni.
Lenne is erre lehetőségem, de sajnos az úszás nem egy olcsó mulatság. Állítólag szép nagy medence van, kapok úszómellényt és egy csinos segítőt is magam mellé, hogy ügyesen tudjak úszni.
Ráadásul holnap állítólag találkozni fogok egy szuper orvossal, akit itt csak CsodaBodának emlegetnek. Aktuális a műtött lábam kontrollja és a mellső lábamat is meg kell vizsgálja. Mert bár szépen haladunk, de Csilla aggódik, hogy valami nem stimmel a könyökömmel, csuklómmal, lábfejemmel. 🤷‍♀️
Szóval azt kérném tőletek, ha segítenétek nekem a felépülésemben akkor támogassatok akár csak egy csoki árával, mert sok csokiból orvosi vizsgálat és úszás óra lesz nekem. Egy alkalom rehabilitációs úszás, ez az amire nekem szükségem van, 10 000 Ft/45 perc.
Nagyon örülnék neki ha eljuthatnék úszni és pár hónap múlva arról tudnék beszámolni, hogy köszönöm kedves támogatóim és ezt nézzétek milyen szépen járok és futok.
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Tango!
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Vodafone hálózatából hívás és sms is küldhető, Yettel előfizetésről csak sms-ben érhető el a szolgáltatás.
⚠️ Ne feledd‼️ Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2024.05.21.! ⚠️
📌 Noé Állatotthon Alapítvány ‼️mostantól így találsz meg minket a listában‼️
📌 adószám: 18169696-1-42
A CSODÁKAT EGYÜTT CSINÁLJUK❣️

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában