Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Segítsetek!
2024.04.08.

Segítsetek! 6 napunk van 535.000ft-ot kifizetni!
Bugaci Cider kutyánk, aki a hírhedt bugaci bull szaporító telepről menekült, pénteken hajszál híján meghalt. Egész pontosan 2x meg is halt, de orvosoknak sikerült újraélesztenie. 🙏
Az egész tragédia péntek délután kezdődött, amikor azt vettük észre, hogy Cider hörögve veszi a levegőt. Előző nap már picit köhécselt evés után, de ahogy jöttek, úgy múltak is tünetei. Pénteken viszont elkezdett szó szerint fulladni. Kapkodta a levegőt és pillanatról pillanatra egyre rosszabbul lett. Azonnal rohantunk vele az állatorvosunkhoz.
Azonnal megkezdődött az állapota stabilizálása és a baj okának felderítése. Gyorsan kiderült, hogy a baj a gégéje környékén van és ezt ők rutin szerűen nem tudják műteni. Viszont az élete megmentéséhez az azonnali műtét elengedhetetlen volt. Mondjuk persze mi sem egyszerűbb péntek délután egy speciális műtétre orvost szerezni... de végül meglett a gyors segítség.
Ciderrel azonnal átrohantunk, a saját állatorvosunk kísérte az úton, hogy nehogy baj legyen, mert addigra már szó szerint életveszélyes állapotban volt.
A fogadó rendelőben további vizsgálatok következtek, kiderült, hogy a fulladástól annyi levegőt nyelt, hogy szövődményes gyomorcsavarodás is kialakult. Így a helyzet még kritikusabb lett. 2x össze is omlott, de sikerült újraéleszteni és bekerült a műtőbe. Egy hosszú műtét során helyre fordították és rögzítették a megcsavarodott gyomrát, valamint kiderült, hogy a bajt az egyik hangszálán lévő daganat okozta, ezt eltávolították.
Amikor bevitték a műtőbe a minimálisnál is kevesebb esélye volt, hogy egyáltalán élve kijön onnan. De megint megszólalt az a hang a fejemben? szívemben? lelkemben? Ami már annyiszor segített a döntésekben, hogy próbáljuk meg, adjunk neki esélyt, hátha... és Cider túlélte a műtétet, túlélte az első kritikus éjszakát és mostanra már boldogan mondhatjuk, hogy jól van.
Jelenleg újra a saját állatorvosaink felügyelete alatt gyógyul.
Az extra sürgős, összetett életmentő műtétet végző állatorvosi rendelővel a Noé Állatotthon Alapítványnak nincs szerződése, így sajnos kedvezményt sem kaptunk. Ahogy látjátok, Cider életmentő beavatkozásának költsége 535.500Ft-ba került. Azt mindenki döntse el magában, hogy ez túl sok-e egy ÉLETért cserébe. Mi nagyon boldogok vagyunk, hogy a műtét sikerült, Cider jól van, igazi küzdő és bivalyként ragaszkodik az ÉLEThez.
Viszont a számlát 6 napon belül ki kell fizetnünk és ez bizony óriási plusz kiadás most hírtelen. Nagyon kellene a segítségetek!
🙏 Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni 🙏
Az SMS és telefonhívásos részt most direkt nem teszem ide az adományozási lehetőségek közé, mert az hónapok mire megérkezik hozzánk és ezt most nagyon gyorsan kell kifizetnünk.
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Bugaci Cider élete!
Hálásan köszönjük!!!!
⚠️ Ne feledd‼️ Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2024.05.21.! ⚠️
📌 Noé Állatotthon Alapítvány ‼️mostantól így találsz meg minket a listában‼️
📌 adószám: 18169696-1-42
A CSODÁKAT EGYÜTT CSINÁLJUK❣️

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában