Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Tisza Tehénke, első pár hete OTTHON
2024.03.30.

"Sziasztok,

Helyzetjelentést szeretnék adni Tisza Tehénkéről, újabb nevén Remusról. :)
Először is szeretnénk még egyszer megköszönni a lehetőséget, meg a korábbi fáradozásaitokat, ugyanis egy fantasztikus, kiegyensúlyozott kiskutyát kaptunk hála az odaadó nevelgetéseteknek. :)


Remus napról napra fejlődik, már majdnem teljesen szobatiszta, odajön ha hívjuk és nagyon szépen sétál! A környék sztárja, mindenkivel kedves és nyitott, a legnagyobb kutyusokkal is ugyan olyan lelkesen játszik mint a vele egyméretűekkel. Minket jelenleg két percnél tovább nem hagy magunkra, ezen majd még dolgoznunk kell, de jelenleg csak élvezzük az odaadó kutyaszemek figyelmét.:))


Viszont sajnos enyhe hasmenése van, ami nem múlt el pár nap után sem miután elhoztuk. Tegnap elmentünk az állatorvoshoz aki javasolta hogy diétázzon (étkezés 2/3-a rizs, 1/3-a táp, utána folyamatosan növeljük a táp mennyiségét..), illetve kapott féreghajtót is. Az állatorvos szerint a hirtelen táp-és környezet változás miatt lehet, mert semmi más panasza nincs. Emiatt viszont azt javasolta várjunk az utolsó, veszettség elleni oltással (amit 03.20 körül kellett megkapnia) két hetet, hogy biztosan egészségesen kapja meg. (Csatoltam a képet az oltási könyvről)
Remélem ez rendben van így Nektek."Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában