Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Teofil és bónusz Raffia: 10 év....
2024.02.23.

Sziasztok!

Mi is bejelentkezünk :-)

2013 januárban találkoztam a Noéban Teofillal, akinek szomorú, de bizakodó tekintetét egyik ismerősöm osztotta meg. Azonnal beleszerettem a gombszemeibe,amit azóta is imádunk (őszintén,Ti most tudtok máshová nézni a képeken? :-D)


Nanda idigazditól hoztuk, el, amikor az egészségi állapota megengedte, mert CsodaBoda doki darabokból legózta össze, miután elütötte őt egy busz.
Ennek ugye idén már 11 éva, akkor volt ő kb 1,5 éves tehát az őszülő pofi már kijár nekünk, de szívvében és agyában is gyermeteg még :-D. Nagyon szeretik a gyerekek, és ő inkább emberpárti, mint kutyapajtizós, de pl a cicákkal jól kijön társa Raffia, szintén NOÉs volt, és együtt élnek családtagként nálunk immár 11 éve.


Szeret nagyokat sétálni velünk, imádja a kertet, a házőrzés a vérében van, de szeret Teofil a napon sütkérezni, és labda helyett egy gyerekkorában kapott kesztyű a mindene, azt szoktuk dobálgatni neki, igaz már nagyon rongyos :-D.
Mindenki azóta is bíztatunk fogadjanak örökbe, és köszönjük a NOÉ munkáját, sok gyönyörű perceket szereznek a gazdiknak és az állatoknak.


köszönjük

Teofil és családja meg persze RaffiaMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában