Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kimberly... 5 csodás eddigi éve :)
2024.02.22.

A mi történetünk úgy kezdődött, hogy férjemmel mindketten állatszerető emberek vagyunk és mindig is tartottunk kutyát. Az előző kutyánk (2007-2019) egy amerikai staffordshire terrier volt, tehát jól ismertük ezt a fajtát.

Amikor 2019-ben meghalt a szeretett kutyánk ,akitől a Noé Állatotthon hamvasztójában vettünk búcsút nem is volt kérdéses hogy ismét lesz kutyánk. Ott láttuk az otthon területén lévő kutyákat és megszületett az elhatározás, hogy innen fogunk kutyát választani. Néhány hét elteltéval elkezdtük böngészni a honlapot és rátaláltunk Kimberlyre.


Első látásra mindkettőnknek nagyon megtetszett és elhatároztuk, hogy meglátogatjuk. Hiszünk abban, hogy a közös szimpátia igen fontos, vagyis hogy a kutyának elnyerjük a tetszését. 2 alkalommal voltunk sétáltatni, majd harmadszorra el is hoztuk.


Kimberly egyébkén 1 évet töltött az Otthon gondozásában. Nyilván neki sem volt könnyű az új helyzet, hiszen akárhogy is nézzük majdnem idegenek voltunk számára. Hazafelé az úton kicsit nyugtalan volt, ami nem is csoda. Miután hazaértünk megmutattuk neki új otthonát és megígértük neki, hogy mostantól egy szerető családra lelt és igyekezni fogunk, hogy elnyerjük a bizalmát. Ígéretünket be is váltottuk és őszinte szívvel mondhatom, hogy Kimberly egy igazán boldog kutya. Megfigyelésünk szerint, kb. 1 év kellett mire a kutya megadta nekünk a feltétel nélküli bizalmat, szeretetet.


4 évesen került ide és tulajdonképpen egy 'kész' kutyát kaptunk elég magas intelligencia szinttel. Pár apróság (szabályok) voltak, amit még megtanítottunk neki, amit elképesztő gyorsan elsajátított. Kimberlyt teljes jogú családtagként kezeljük, lakásban tartjuk (éjszakákat az ágyban tölti)🙃, de természetesen mindennap kiviszi a férjem lemozgatni és a kertben is annyi időt tölthet, amennyit akar, amit nagyon élvez is.


Nagyjából ez volt a mi örökbefogadási történetünk. Köszönjük a Noé Állatotthonnak, hogy gondoskodtak Kimberlyről 1 évig és így mi megkaphattuk a lehetőséget az örökbefogadására. Amennyiben elölről kezdenénk a dolgokat, pont ugyanígy cselekednénk, mert igen jó ötlet volt. Imádjuk a kutyát és bízunk benne, hogy ez az érzés kölcsönös.


Minden jóérzésű, felelősségteljesen gondolkodó embernek javasoljuk, ha kutyát szeretnének fogadjanak örökbe.


Szeretettel üdvözlünk Mindenkit: Laci & Kriszti 🙂❤️
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában