Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ha erősen hiszel benne, valóra válik! ❤️
2023.11.22.

Nálunk a csodavárás egész évben nagyon intenzív, ám karácsony közeledtével, a mindannyiunkban szunnyadó gyermeki lelkesedés egyre inkább fokozódik! Készítjük a kenneleket, a házakat a télre, a hideg éjszakákra, néha elidőzünk egy-egy védencünknél és eljátszunk a gondolattal, hogy az ünnepeket már meghitt családi légkörben tölthetik. Akartuk! Nagyon akartuk!
...és Buksi Angyala megérkezett!❤️ Az Ò csodája ad nekünk reményt a folytatáshoz és hiszünk abban, hogy Mindenkiért egyszer elérkezik!❤️
Buksi 2007-es születésű, kicsit morcona apóka, Akinél igencsak ki kell érdemelni a bizalmat. Közel 10 éve, 2014-ben került a szergényi menhelyünkre és sohasem volt könnyű sorsa! Élete első hét évében csak a láncot és a verést ismerte, aztán nálunk pár évente növesztett magára egy-egy daganatot. Volt itt minden csúnyaság, liposarcoma a lábán, carcinóma a bordaív környékén, de hála orvosainknak és Buksi harcos természetének sikerült megküzdenünk ezzel is.
Pár napja azonban nagyot fordult a Világ, jött a hír, hogy egy Angyal csakis Őt akarja!🙏 Nem tudhatjuk, hogy mennyi ideje van hátra, de azt biztosan állíthatom, hogy az előtte álló élet mindenért kárpótolni fogja!
Kata, Zoli!❤️ Kimondhatatlanul hálás vagyok Nektek, hogy otthont, családot, szeretetet adtok Buksinknak, sok boldogságot, csodálatos szép éveket kívánunk! 🙏❤️
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában