Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Remek hetet zártunk! Gazdis hírek 😁
2023.09.18.

Az elmúlt héten négy lakónk életében kezdődött egy csodálatos új fejezet, örüljetek velünk! 🙏❤️

Hárman már elég régóta bennragadtak, de a reményt egy percig sem adtuk fel! Tudjuk, hogy mindenkinek él valahol egy Angyala, a mi feladatunk megtalálni.


Zsámolyt menhelyünk környékén találtuk, eredeti gazdája sohasem kereste. Bármennyire is édes-kedves, fiatal kanocska, az a fránya "bull beütés" egy kicsit elriasztotta az érdeklődőket. A gazdis beszámolóban csupa szépet és jót hallottunk felőle, szépen beilleszkedett a családba, kutya társát és a gazdikat is rajongásig szereti.

Zsámoly, Breki társa volt, így ő magára maradt, épp kerestük azt a falkát, melyben ő is jól érezné magát. Ekkor érkezett régi örökbefogadó családunk, ahol két kutyusunk - Sirius és Bonita is otthonra lelt. Patrícia önálló életet kezdett egy távolabbi településen, ehhez keresett egy társat nálunk. Mikor meghallotta, hogy Breki társa otthonra lelt, nem tudott szabadulni a gondolattól, hogy ő lesz az igazi. Breki, akit Békás település közelében szedtünk össze, ma már Patríciát kíséri mindenhová, szívesen bandázik a lovakkal, én pedig titkon remélem, hogy a kis husi-musi 'brekkencsfiúnk" hamarosan egy kidolgozott izmos, csodaszép kutyussá fejlődik. Sokszor fog találkozni Bonival és Siriussal és itthon, Vas megyében is közösen futhatnak a lovakkal.

Joshua nehéz természete miatt teljesen esélytelenül érkezett a bpi Noé Állatotthon Alapítványtól. Folyton kereste a konfliktust fajtársaival, de annyira béna volt, hogy mindig őt hagyták helyben. Hiába próbálta "eladni" magát - mindig puncsolt a simiért - olyan helyre nem költözhetett, ahol osztoznia kell a szereteten. Titkon reméltem, hogy egyszer betoppan egy olyan gazdijelölt, akinél ő lesz az egyetlen. Vasárnap megtörtént a csoda, Joshua fülig érő vigyorral elindult, hátra sem nézett. 😁

A legvégére hagytam Rozogát! ❤️ Róla nagyon nehéz beszélni, ha valaki ismer tudja, hogy öt nagyon nehéz volt elengednem! Doktornőnk kérte segítségünket sérült, sokkos állapotban érkezett a rendelőbe. Sokáig küzdöttünk az életéért, traumás sérülés következtében a májának egyik lebenye több helyen berepedt, sürgős műtétre volt szüksége. Otthonomban ápoltam, majd felépülése után mindenhová együtt mentünk, az életünk teljesen összefonódott. Olyan kötődés alakult ki kettőnk között, hogy szinte magam sem tudom eldönteni, hogy a boldogságtól vagy az elengedéstől potyogtak a könnyeim. Nem tudok szabadulni attól a riadt tekintettől amikor az autó elindult és én maradtam. Most már biztos ő is tudja, hogy csodálatos élet áll előtte, kutyaiskolában okosodik majd, hétvégente horgászni, kirándulni fognak.Eszemmel tudom, hogy a világ legjobb dolga a boldog gazdis élet, az elválás mégiscsak fáj valahol.
Mind a négyen csodálatos kaland előtt állnak, szívből kívánunk nekik nagyon sok boldogságot!❤️Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában