Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

KÖSZÖNJÜK!
2023.09.17.

Az elmúlt napok feszült várakozása után kihirdették a felajánlható személyi jövedelemadó 1%-nak eredményeit.
Nagyon nehéz időszak ez most a civil szervezetek, az állatvédelem és a NOÉ Állatotthon életében is. Az elszabadult rezsi, üzemanyag, állatorvos és minden egyéb árak mellett az évközbeni adományok radikálisan visszaestek. Egészen pontosan tudjuk, hogy a kevesebből kevesebb, a nincsből pedig semmi nem jut jótékonykodásra.
Talán soha még nem aggódtunk ennyire és vártuk ezeket a híreket, mint idén. Most szó szerint a lét a tét. A jövő.. a mi esetünkben ez a már gondozásunkban lévő 1.000 állat biztonsága, a gondozóink, dolgozóink és családjaik megélhetése és a milliónyi bajban lévő, megmentésre váró, emberi felelőtlenség miatt a halál torkában vegetáló állat jövőjét jelenti.
Hálásan köszönjük annak a 10.852 embernek a támogatását aki személyi jövedelemadójuk 1%-át a Noé Állatotthon Alapítvány védencei számára ajánlották fel. Ez a sok csodálatos ember 93.451.657Ft-ot bízott a gondjainkra. 🙏 Ígérjük, ahogy eddig is, ezután is ennek a hatalmas összegnek a felelősségével haladunk tovább az állatvédelemi és edukációs munkánkban.
A következő időszak most a tervezésé, hiszen a felelős működéshez muszáj előre gondolkoznunk. Ez a csodálatos összeg egy alap, mellyel tovább tudunk működni, de a jelen igen csak kedvezőtlen gazdasági helyzetben továbbra is szükségünk lesz támogatásra.
Nagyon nagy boldogság, hogy a NAV adatai szerint idén 26%-kal nőtt az 1 százalékukat felajánlók száma. Így ennyivel több jótékony és fontos ügy kaphatott támogatást!
Hálásan köszönjük a nekünk célzott támogatásotokat Angyalok! Arra kérünk Titeket, hogy maradjatok továbbra is velünk, a jelenlegi és leendő védenceinkkel 🙏❤️

A CSODÁKAT TOVÁBBRA IS CSAK EGYÜTT TUDJUK CSINÀLNI‼️

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában