Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Rozga életéért küzdünk! 🙏😔
2023.06.26.

Az állatvédők már rongyosra tépik a szájukat az ivartalanítás fontosságáról, de sokaknak nehéz felnőni a feladathoz. Nyár elején már időszerű megszabadulni a nem kívánatos kölyköktől - ki így, ki úgy, sajnos az emberi kreativitás határtalan! Sokan bele sem gondolnak mennyi szenvedést, lelki és anyagi kárt okozva ezzel másoknak.

A mai sztori sajnos nem egyedi, hallottunk már ilyenről!😔 Állatbarátok udvarába bedobtak egy tündéri kölyökkutyát, azzal nem számolva, hogy a család saját kutyái nem fogadják szívesen.

Azt nem tudjuk, hogy milyen állapotban került az udvarra, de külsérelmi nyomok nem láthatóak rajta, ennek ellenére
nagyon nincs jól. A német juhászok gazdája azonnal rohant a kicsivel az állatorvoshoz, Dorka doktornő onnan kérte a segítségünket. Minden szervezet túl van terhelve, de erre nem lehetett nem-et mondani! A rendelőben sokktalanítást követően, minden kezelést megkapott, de nagyon kell a drukk, kicsi Rozga küzd az életéért!

Jelenleg egyik önkéntesünk ápolja 0-24-ben, mindent megteszünk érte ami orvosilag és emberileg lehetséges!🙏

Amennyiben információd van az állat elhagyásról, szívesen vesszük bejelentésedet az info@noeallatotthon.hu email címen!Hálásan köszönjük, ha támogatásoddal segíted Rozga küzdelmét!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:

https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom👍Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma: OTP 11710002 21406267

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be : Morfojz

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Yettel, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük! 🙏 ❤️Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában