Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Vigyázat, vadászok!
2005.03.31.

Húsvét hétfőjén alapítványunk egyik tagja, Zoli kutyasétáltatásra indult az önkénteseink és a környékbeli kutyasétáltatók, kirándulók által jól ismert útvonalon: a menhelytől felfelé a domb irányába, majd azon túl a TSZ mögött kb. 1 km-re fekvő kiserdőbe.A négy kutya (Palek, Tigris, Dambó és Piti) póráz nélkül élvezték a szabadságot, az útról beszaladtak az erdőbe, ám ekkor lövés dördült.
Zoli ekkor azonnal a kutyák után rohant, de csak Pitit, Tigrist és Dambót találta meg. A három kutya pánikszerűen menekült a vadász puskája elől. Zoli kétségbeesve hívogatta Palekot, ám ő nem adott életjelet.
Ekkor úgy döntött, hogy visszamegy a kb. 3 km-re lévő állatotthonba és autóval indul újra a kutyus keresésére.


A menhelyre érve azonban szerencsére meglátta Palekot az iroda előtt fekve; kiderült, hogy Palek annyira megijedt a lövéstől, hogy azonnal hazaszaladt. Egy gyors vizsgálat után kiderült, hogy az ijedtségnél nagyobb baja nem történt.


Ez a történet szerencsésen végződött, ám a történtek után felhívjuk önkénteseink és a környékbeli kutyasétáltatók figyelmét, hogy kizárólag nyílt, jól belátható terepen engedjék el kutyáikat a pórázról!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában