Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Mini Húsvét
2023.04.02.

Mini Húsvét a Noé Állatotthon Alapítványban!
2023. április 8. SZOMBAT 10 - 13 óra között!
1171 Budapest, Csordakút utca vége
Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat egy húsvéti szombati NOÉs nyíltnapra.
A madárinfluenza által megtépázott állatállományunk és az emiatt szükséges átalakítási munkák miatt idén nem tudunk nagy húsvéti rendezvényt tartani. De az ünnep akkor az igazi, ha találkozhatunk.
Így jött Mini Húsvét ötlete.
A játszótér környékén várjuk a játszani szerető gyerekeket és felnőtteket néhány húsvéthoz kapcsolódó kézműves és fejtörő programmal.
És amíg a gyerekek játszanak, addig a felnőttek elfogyaszthatnak egy finom kávét a Jótékonysági MacsKávézóban!
A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES!!!
A Húsvét sajnos nem csak móka és kacagás, rengeteg kisállat kerül ilyenkor bajba a profithajász árusok és a meggondolatlan, felelőtlen kisállatvásárlók miatt.
A Noé Állatotthon Alapítvány idén is Nyuszi-STOP!-ot hirdet. Alapítványunk a régebben átvette a megunt húsvéti nyuszikat, kitollasodott kiscsibéket és kiskacsákat, azonban ahogy teltek az évek megdöbbentő következtetésre kellett jutnunk.
Megkérdeztük a vásárlás körülményeiről azokat, akik állatotthonunkban adták le a húsvétra vett kisállatokat. Legnagyobb megrökönyödésünkre kiderült, hogy a vásárlók tudatában voltak annak, hogy húsvétra állatot venni nem helyes, ráadásul többségük tisztában volt azzal is, hogy az állatot csak ideiglenesen veszi magához, és eleve úgy tervezte, hogy nem kíván róla élete végéig gondoskodni.
Kiderült, hogy az állatokat leadók kb. 85-90%-a azért vásárolta meg nyugodt szívvel a nyuszikat és egyéb cuki élő apróságokat, mert tudott róla, hogy több szervezet az ünnepek után átveszi őket. Vagyis pusztán átmenetileg vállalta az állatka elhelyezését és megfelelő életkörülményei kialakítására sem fektetett hangsúlyt, mivel nem tervezte, hogy végleg megtartja.
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában