Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Csak hinni kell… és valóra válik! 💖
2022.12.18.

Talán sokan emlékeztek még Lakat kutyánkra, Akit 12 évesen, az éhhalál széléről mentettünk, még 2017-ben, majd két évvel később a pápai Humán állatvédőktől kaptuk a hírt, hogy a fia épp műtőasztalon van, a nyakába nőtt láncot most operálják ki. Hogy honnan tudunk családi kötődésről? Mindketten regisztrált chipesek voltak és egy jól szituált(nak mondott) család osztogatta el Őket az első arra járónak.


Természetes volt, hogy műtétet követően Reteszt is átvesszük társszervezetünktől.
Lakat 13 évesen Budapesten találta meg az Angyalát, Aki családjába fogadta és olyan életet biztosított Számára, melyet mindig is megérdemelt volna. 💖

Én akkor hinni kezdtem, hogy ez a Csoda megismétlődhet, hogy fia is megtalálja az álomotthonát és nem a Noé Állatotthon lesz élete utolsó állomása. Retesz már túl van egy sikertelen örökbeadáson és ismét nálunk, a rácsok mögött várta, hogy teljenek a napjai. Nemcsak az Ő, a mi lelkünk is romokban hevert. 😪

És akkor kezdeném is….elő a zsepikkel!
Natalie visszatérő Angyalunk, minden év végén elhozza adományait Szergényben és ez az idén sem volt másképp. Amint meglátta Reteszt újra a kennelben, elővette a telefonját és mutatta a 3 évvel ezelőtt készült fotót, melyet azóta is a készüléken őrzött. Éreztem, hogy valami nagyon jó dolog van készülőben, beült mellé, simogatta és többször megkérdezte a nevét is. Nehéz szavakba önteni azt a boldogságot, amikor Betti (Ő intézi a külföldi örökbefogadásokat) hívott, hogy szükség lenne egy cicatesztre. Erre a feladatra Rudi cicám a legalkalmasabb, mindig szívesen ismerkedik kutyákkal, Retesz nóziját még egy kicsit meg is mosdatta és ez a szeretet viszonzásra is talált.
Hát ma van Advent utolsó vasárnapja, a CSODAVÁRÁS ideje, és ma Retesz új élete elkezdődött! 🙏 💖

Végtelenül hálásak vagyunk Natalie-nak és édesapjának, szívből kívánjuk, hogy nagyon sokáig élvezzék drága kis, ’sokatszenvedett’ Retesz kutyánk társaságát.
Drága Retesz, légy nagyon boldog új Családoddal! 💖Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában