Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Szívszakadás minden nap 💔
2022.04.01.

…. bár igyekszünk túl lenni rajt, feldolgozni nagyon nehéz!

Kedden Szerenád elaludt örökre.😢
Semmi előjelét nem mutatta betegségnek, rosszullétnek, egyszerűen idős teste elfáradt. Nagyon nagy a veszteségünk, egy olyan csodálatos öreglányt veszítettünk, Akire még soha, egyetlen érdeklődő sem volt. 2012-ben került a Noé Állatotthon gondozásába, kezdetben nagyon félénk volt, sohasem sétáltatták, a pórázt nem ismerte. A szergényi menhelyünkre 2017-ben költözött és nagyon jót tett neki az idilli környezet és a nyugalom. Hosszú utat jártunk be vele megismertettük a séta örömével, kapott kenneltársakat, Ő egy bűbáj, édes-kedves kutya volt. Az utolsó 10 évét velünk élte, a NOÉ Állatotthon volt az otthona. Tragikus hirtelenséggel ment el, hatalmas űrt hagyva maga után. 😢A fájdalom, a döbbent csend szinte tapintható volt a levegőben.


Másnap, szerdán Maximust vittük kontrollra. Indulás előtt még a fülébe súgtam, hogy nem lesz baj, valamit kitalálunk orvosunkkal közösen a kacska, rogyadozó hátsó lábaira és hamarosan visszamehet falkatársaihoz. Nagyon nehezen viselte a kórházi kenneljét, a gallért, nem tudta, hogy mit akarunk tőle. Aztán a röntgen felvétel elemzésekor jött a lesújtó hír. Egyértelművé vált, hogy nagyon agresszív csontdaganattal állunk szemben. Az állapota sokat romlott a korábbi felvételek óta, orvosilag nem tehettünk érte semmit. Bár méltósággal viselte ezt az állapotot, fájdalmát is folyamatosan csillapítottuk, az egyetlen humánus megoldás, a békében való elengedés lett. A fájdalmunk leírhatatlan! 😢

Amikor először belenéztem Maximus mosolygós szemeibe, csak arra tudtam gondolni, hogy ennek a kutyának megtalálom azt a családot, ahol boldogságban leélheti élete hátralévő idejét.
Ezt az ígéretemet már nem tudom teljesíteni, Maximus és Szerenád örökre a mi kutyánk marad! 😢

Drága Édes Kincseink! 💔
Most búcsúztunk el Tőletek, de már most ANNYIRA NAGYON HIÁNYTOK!!!!!! Szaladjatok együtt a Szivárvány-hídon a Noé égi falkájában!
Hiszem, hogy egyszer még találkozunk!💔Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában