Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Megöregedtem, már csak szeretetre vágyom! – Nala 💖
2022.02.13.

Nincs annál felemelőbb érzés, minthogy boldoggá teszel egy idős, sokat szenvedett kutyát!
A gazdijelölteket sokszor aggódással tölt el egy idős kutya örökbefogadása, tartanak az időbeli korlátoktól, pedig Ők csak szeretetet kérnek és hálásak lesznek a puszta létedért!


Nala életében közel négy évvel ezelőtt történt egy hatalmas törés, imádott gazdáját elgyászolta öt társával együtt, majd a pápai gyepmesteri telep rideg kenneljében találták magukat. Nagyon nehéz időszak volt ez az életükben és ez a lelkiállapotukban is maradandó nyomot hagyott.
Nala kb. 12 éves, hihetetlenül vicces figura, egész nap teli pofival vigyorog, szíve csordultig tele van szeretettel! 💖
Nem csupán az emberek felé fordul bizalommal, fajtársait is, nemre, korra, méretre tekintet nélkül imádja. Feltételezhetően egy régebbi sérülését, nem éppen szakavatott kezek orvosolták, ezáltal egy kicsit bice-bóca, de ez méginkább ellenállhatatlanná teszi az egész lényét.
Nagyon sok örömet, boldogságot tud nyújtani szeretett családja számára és nem utolsó sorban minden pillanatban mosolyt csal az Őt körülvevők arcára.

Ha úgy érzed szeretnél találkozni Vele, ha beengednéd Őt az otthonodba, az életedbe s a szívedbe... kérlek írj bemutatkozó levelet az info@noeallatotthon.hu email címre!

Ne feledjétek hamarosan itt van az adóbevallás ideje, kérjük gondoljatok arra, hogy Állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok! Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.

🙏Hálásan köszönjük!🙏További képek ITTAdatlapja ITTMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában