Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Áldott az az ember, kit egy idős kutya a szívébe fogad !💖
2022.02.08.

A szergényi híreinkben elindítottunk egy sorozatot, melyben minden héten bemutatunk egy-egy idősebb lakónkat. Ők nem túl esélyesek a gazdisodásra, még mindig nagyon sokan tartanak az időbeli korátoktól. Néha ijesztő lehet a közeli veszteség, pedig sokkal fontosabb ezen időszak minősége. Ők nagyon sok impulzust, szeretet tudnak nyújtani imádott családjuknak. Hatalmas élmény, mikor egy kissé őszülő kutyus rácsodálkozik a labdára, óvatosan közelít a kanapé felé, hogy kissé rogyadozó popsiját feltornázza, porcukros pofiját az öledbe helyezze ..mindezt olyan ártatlan pillantásokkal, hogy nincs az a szív, mely ne olvadozzon.
Erről Kitti is tudna mesélni, Aki nemrég egy 16 éves védencünket, Bobit engedte be otthonába és a szívébe. 💖
Kifejezetten azzal a kéréssel érkezett hozzánk, hogy idős, esélytelen kutyusnak szeretné bearanyozni az életét. Szerelem volt első látásra és azóta is folyamatosan kapom a fényképes, videós beszámolókat. Sem Ő, sem pedig Beni (ezt a nevet kapta új családjában) nem aggódnak a holnapért, csak a mában élnek és minden pillanatot megélnek a teljes valójában. Azt hiszem Ők tudják mi a boldogság! Mi kívánunk nekik nagyon sok örömet egymásban és reménykedünk, hogy másoknak is utat tudunk mutatni, ehhez a felemelő érzéshez! Nincs annál nagyobb öröm, mint biztonságot és szeretet adni nekik, "mert áldott az az ember, kit egy idős kutya a szívébe fogad"!
Ne féljünk kis öreget választani, merjük örökbefogadni egy őszülő pofis Csodát! 💖


Fogadjátok szeretettel Kitti képeit Beniről!
Ne feledjétek hamarosan itt van az adóbevallás ideje, kérjük gondoljatok arra, hogy Állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok! Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában