Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Megöregedtem, már csak szeretetre vágyom! – Gérard 💖
2022.02.06.

Nincs annál felemelőbb érzés, minthogy boldoggá teszel egy idős, sokat szenvedett kutyát!
A gazdijelölteket sokszor aggódással tölt el egy idős kutya örökbefogadása, tartanak az időbeli korlátoktól, pedig Ők csak szeretetet kérnek és hálásak lesznek a puszta létedért!
Gérard, különösen melegszívű, kiegyensúlyozott és türelmes, Aki mindig tudni akarja, hogy mi történik a környezetében. 9 évesen kellett elhagynia otthonát, majd két alatt hűséges társát, Brigittét is elveszítette. A sok csalódás ellenére is életvidám, aktív, csupaszív, mindenkit imád a környezetében. Elsősorban az ember társaságát keresi, de bármilyen nemű, korú, habitusú fajtársával is szívesen barátkozik. Óriási szíve van, valóban egy „csodakutya”. 💖

Kissé ferde fejtartása arra utal, hogy valamikor lehetett egy kisebb agyvérzése, mely semmiben sem akadályozza, kicsit mókásan keretezi őzike szemeit.

Nagyon sok örömöt és boldogságot tud nyújtani a imádott gazdájának. Kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet. Reméljük, hogy eljön az Ő Angyala, aki csakis Őrá várt, Aki bearanyozza hátralévő idejét!

Ha úgy érzed szeretnél találkozni Vele, ha beengednéd Őt az otthonodba, az életedbe s a szívedbe... kérlek írj bemutatkozó levelet az info@noeallatotthon.hu email címre!

Ne feledjétek hamarosan itt van az adóbevallás ideje, kérjük gondoljatok arra, hogy Állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok! Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.


Adószámunk: 18169696-1-42

🙏Hálásan köszönjük!🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában