Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ében eredeti gazdáját keressük!
2021.12.20.

A mai napon (12.19-én) Pápán az Interspár parkolójában szedte össze egy állatbarát ezt a csodálatos, kb. 8 hónapos szuka kutyát. Tőlünk az Ében nevet kapta, Aki a szó szoros értelmében-életveszélyben volt a zsúfolt parkolóban, a vásárlási láz őrületében. Végtelenül hálásak vagyunk Georginának, Aki a sok elutasítás ellenére sem hagyta magára és kereste a megoldást a pici lány számára!
Törvényi kötelességünknek eleget téve, kizárólag eredeti gazdáját keressük Ébennek, aki minden kétséget kizáróan igazolni tudja tulajdonjogát és megfelelő magyarázattal szolgál arra, hogy mit keresett ez a csöpp baba, egyedi azonosító nélkül az életveszélyes környéken.
Az állatorvosi költségek a tulajdonost terhelik, jelentkezését várjuk a 06/20/2549131 telefonszámon, vagy az info@noeallatotthon.hu email címen!Sajnos, az Ő fogadásával az utolsó helyünk is betelt, nincs több lyuk azon a bizonyos nadrágszíjon, nem tudunk több kutyát fogadni, főleg nem tudunk ebrendészeti feladatot átvállalni!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában