Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Grace
2021.12.09.

Grace💔😢😡
Már megint egy szerencsétlen kizsákmányolt, kihasznált, tönkretett élet. Volt élete eddig egyáltalán? 😡
Ez az apró kicsilány tegnap Isaszegen szaladt be egy garázsba, egyenesen egy hozzá hasonló aprócska embrekislányhoz. Az emberkislány és a csodás anyukája nem fordították el undorodva a fejüket a kutya iszonyú állapota látván, hanem azonnal segítséget kértek neki. Betették az autójukba és elhozták a Noé Állatotthon Alapítványba.
Grace állapota megdöbbentő... számára pedig fájdalmas, minden mozdulat kín neki. A fején, az arcán, a hasán, hátán, oldalán, lábain kihullott a szőre, a bőre gyulladt, megvastagodott, pikkelyes a felülete és minden érintésre kihasad, kivérzik. A szemei gyulladtak, gennyesek, a lábujjain a karmok sokszorosan visszapöndörödtek, ez is iszonyúan fáj neki. 💔
Természetesen azonnal egy teljes kivizsgálással kezdtünk a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban, ahol a vizsgálat során Trichodectes canis (szőratka) parazitát találtak a bőrében, a petéivel pedig tele a szőre. A laboreredményein sajnos már erősen látszik a szörnyű fizikai állapota.
Most teljes körű külső és belső parazitamentesítés, gyógyszeres kezelés, immunerősítés, 2 naponta kétféle gyógysamponos fürdetés és egy totális megnyírás következik. No és persze bőrtáplálók és mindenféle vitaminok adása, jó minőségű, de kíméletes étrend vár rá.
Már biztonságban és kényelemben van a Noé Állatotthon Alapítvány kórház részlegén. Kicsi Grace még agy is csodaszép, kedves, bűbájos kis csoda, akinek a hatalmas fülein túl a picit mindig kilógó nyelvecskéjének a hegye a szexepilje. Tudjuk, hogy ebből a borzalmas állapotból hosszú idő lesz mire meggyógyul, mégis hisszük, hogy lesz neki még újra egészségesen csillogó szőre és csodás fényes bundája. 🙏❤️
Kérjük, támogassátok pici Grace orvosi és kezelési költségeit, hisz tudjátok acsodákategyüttcsináljuk!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Grace
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük! ❤️

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában