Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Julius megszabadult fájdalmaitól! 🙏
2021.11.28.

Julius küzdelméről már többször hírt adtunk – előzmények ITT - , sajnos fájdalmai nem csökkentek, rendszeres kontrollvizsgálatokon nem kaptunk jó híreket. A folyamatos étrendkiegészítők adagolása ellenére sem javult a csontszerkezete. Idősödő szervezete képtelen volt beépíteni az ásványi anyagokat, a szivacsos csontállomány miatt lába eldeformálódott, fájdalmai fokozódtak.
Bár orvosaink mindent megtettek lábának megmentése érdekében, az egyetlen opció maradt a fájdalom mentes élethez, az amputálás. Alapos kivizsgálás előzte meg a pénteki műtétet, ennek ellenére mi nagyon aggódtunk érte.
A műtétet nagyon jól viselte, viszont ébredésnél nagyon össze volt zavarodva, nem értette mi történt vele. A hazafelé vezető úton már együtt sírtunk, majd az ismerős környezetben, az imádott gondozók mellett hamar megnyugodott.
Most a szergényi kórház részlegünkben lábadozik és látjuk rajta, hogy nagyon akarja….mi pedig mindenben támogatjuk.
Hálásak vagyunk Dr Lázár Attilának és csapatának, hogy esélyt adtak egy fájdalom mentes élethez, bízunk benne, hogy érte is eljön Valaki, Aki meglátja a Csodát ebben a ’füligvigyor’, édes apókában. 💖

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni imádott Juliusunk műtétjéhez, gyógyulásához!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom,👍 Szergényi menhelyünk elkülönített számlaszáma: OTP 11710002 21406267

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be : Julius

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük! 💖Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában